PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 005 412 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Maros Kvackaj

Dátum: 26.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Bticino axolute USB charger HS4285C1

Dobry den.KUpil som v nadpise uvedeny Usb charger a elektrikar mi to nevie nainstalovat,lebo v pridanom manualy je uvedene pripojenie k patzilovemu kablu a ja mam trojzilovy a predpokladam,ze trafom je zredukovana voltaz z 230 na 5 v.Chcem sa opytat ci k tomu este potrebujem trafo a ak ano ake a poziadat Vas o manual pre zapojenie do siete 230 V .Za vysvetlenie dakujem.

S pozdravom Kvackaj

Meno: Štefan Mrosko

Dátum: 24.07. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Žalúziový spínač z rady Bticino Living Light

Dobrý deň,

je v tejto rade žalúziový spínač ako má f. Niko (link dole), jedno tlačítko ktoré určuje smer chodu motora a druhé tlačítko start / stop na spustenie a vypnutie chodu motora.

https://www.niko.eu/sksk/vyrobky/vypinace-a-zasuvky/vypinace-a-zasuvky/zaluziovy-spinac-s-elektrickym-blokovanim-kontaktov-productmodel-niko-dd6d02f0-6c5e-50bb-8dbf-4b179499d124

ďakujem

Meno: Lukáš

Dátum: 22.07. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Rámiky

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je možné vypínače jednomodulové napríklad HD4001 uložiť do stredu dosky a zároveň rámčeka (H4702,HA4802BG) tak, že z ľavej a z pravej strany by bola polmodulová krytka HD4949.

Meno: Lukáš Marinič

Dátum: 17.07. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Stmievač

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je možné na stmievač HD4402 napojiť aj ventilátor, či by to spĺňalo funkciu regulátora otáčok. Za odpoveď vopred ďakujem.

Meno: Ema

Dátum: 13.07. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Kupa

Kde si môžem kúpiť kolekciu axolute ?

Meno: Bohumil Jamriška

Dátum: 28.05. 2015

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Plyn

Potrebujeme kupit elektronický uzáver plynu Legrand L4525/12NO s trafom a podľa všekého aj prenáľač signálu.
Aká je možnosť zaistenia a kúpy tohto tovaru.

S úctou

Bohumil

Meno: skat

Dátum: 14.01. 2015

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Axolute

vypinac s podsvietenim

takze:ja si kupim vypinac s podsvietenim a este si musim riesit nejaky zrazaci odpor,lebo usporna a LED ziarovka blikaju? a riesene LEGRANDU je pouzit klasicku ziarovku?! vazne?! vypinac je viac ako 100% drahsi a este ho treba dovyrabat? btw: otazku ako ho zapojit som polozil Vam na podporu pred vianocami...aj s mojimi udajmi a tel.cislom....dokedy sa caka na odpoved? alebo mam pozdrzat stavbu do odpovedania na otazku? dakujem za vyjadrenie sa.

Meno: skat

Dátum: 23.12. 2014

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

odpor

co je to zrazaci odpor?

Meno: Pavel Gonda

Dátum: 04.12. 2014

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

dioda vo vypinacoch axolute

Dobrý Den,
Kúpil som si vypinace axolute aj s diódami na podsvietenie tlacitka, ked to zapojím a je svetlo zapnuté podsvietenie tlacitka(dióda) nesvieti, keď vypnem svetlo podsvietenie svieti ale ostane mi svietit aj žiarovka nie naplno asi na tretinu, keď diódu odpojím vypinac funguje normálne svetlo zhasína úplne. Viete mi poradiť ako tam mat aj podsvietenie tlacitok, ale aby aj svetlo zhaslo úplne? Dakujem

Meno: Erny

Dátum: 25.09. 2013

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Dvojitý krízový vypinac

Dobrý den. Chcem sa opýtať,či existuje vas dvojitý krízový vipinac.Robim si na dome rozvody a trebalo by mi 2 ks.Dakujem.