Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 297 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Martin Trnka

Dátum: 11.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

videovrátnik - porucha pri zdvihnutí

Dobrý deň. Zakúpil som videovrátnika (369220). Napojený je cez originálne trafo. vonkajšia jednotka je napojená cez UTP kábel dlhý cca 25 metrov. Pri zazvonení z vonka sa ozve zvoncek a zobrazí sa video vo vnutri avšak pri následnom zdvihnutí pomocou tlačidla (telefón) sa spojenie preruší a vnútorná jednotka stratí obraz. Po tomto sa s ňou nedá nič urobiť. Je nutné len čakať cca 5minút, kým sa sa dá opať zazvoniť alebo sledovať čo sa deje vonku pomocou tlačidla (oko). Problém sa však neobjavuje ak z vnútornej jednotky použijem tlačidlo (oko) a potom následne tlačidlo (telefón), v tomto prípade je počuť aj vidieť von na ulicu a videohovor sa dá aj ukončiť. Padá to len v prípade ak sa zazvoní z vonkajšej jednotky.

ďakujem za odpoveď

Meno: Marian

Dátum: 08.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

svetlo s DALI

Dobry den, existuje stmievaci vypinac s DALI? mame LED svetlo uz aj s DALI prevodnikom, mame natiahnuty 5 zilovy kabel a potrebujeme uz len DALI stmievaci vypinac.
A s tym suvisi aj druha otazka - je mozne 2 taketo DALI stmievacie vypinace pouzivat aj ako schodiskove?

Meno: Martin

Dátum: 08.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Vypínač Legrand niloé so signálkou

Dobrý deň.
Zakúpil som si od Vás vypínač č. 6 schodiskový, aj so signálkov, preto lebo som potreboval na chodbách a schodiskách vidieť, kde je vypínač. Keď som dal do objímky LED žiarovku, tak pri vypnutí mi svetlo blikalo v pravidelných intervaloch. Viete mi povedať prečo a čo môžem s tým robiť. Tie signálky potrebujem a mám cca. 14 zariadení...
Ďakujem

Meno: Peter

Dátum: 29.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Tlačidlo Niloé IP44

Zdravím, do vonk. prostredia potrebujem inštalovať tlačidlo Niloé IP44 (obj. č. 7 645 24), ale zároveň k nemu potrebujem pridať aj jedno dvojtlačidlo, tiež s ochranou IP44. Lenže to sa zrejme vo verzii IP44 nevyrába (myslím radu Niloé). Ale zároveň by som nechcel použiť kryt IK 07 (IP44). Chcem sa spýtať, či je možné upraviť dvojtlačidlo s IP20 na IP44 s tým, že sa použije vnútorné tesnenie z tlačidla IP44.
Ďakujem.

Meno: Štefan

Dátum: 29.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Spätná väzba

Chcem sa spytat preco mi robi spätnu väzbu (piskanie). Ďakujem.

Meno: Tomáš

Dátum: 27.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

5 násobný rámik Legrand Celiane

Dobry den, velmi rad by som pouzil 5 nasobny ramik Legrand Celiane vo farbe Nikel Tmavy. Vyraba sa uz alebo este stale nie je dostupny? Dost by mi to pomohlo keby bol :)

Plus dalsia otazka je, ze kde si mozem pozriet vzorky ramikov Celiane? Vas showroom navstivit nemozem aktualne.. Katalog ma neskutocne nizku kvalitu takze priblizenie je k nicomu...

Vdaka moc za pomoc.

Meno: Štefan

Dátum: 22.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zapojenie podsvieteného a nepodsvieteného vypínača

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či je možné mať na jednu žiarovku dva vypínače (tzv. chodbové zapojenie aby každý vedel zapnúť a vypnúť svetlo) tak, že jeden z nich je podsvietený a druhý nie je. Dá sa to, alebo musia byť podsvietené oba? Ide o orientačné osvetlenie, jeden vypínač máme v tme a ťažko sa hľadá.
Čiže zapojenie 6 a 6L. Momentálne máme zapojené 6 a 7 - asi elektrikárovi sa minuli obyčajné 6 a zapojil nám to takto..
Ďakujem :)

Meno: Ivan Maťo

Dátum: 20.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

náhradný diel

dobrý deň prajem.potreboval by som poradiť ohladne náhradného dielu k audio vrátniku typ: legrand 3650 11.jedná sa konkrétne o uličný panel štvortlačítkový.ďakujem

Meno: Milan lesák

Dátum: 19.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena - 774213 - Sériový spínač č. 5 so signalizačným osvetlením - Biela

Dobrý deň. Dá sa Valena - 774213 - Sériový spínač č. 5 so signalizačným osvetlením - Biela, zapojiť aj ako s orientačným osvetlení.Pre úplnosť chcem aby kontrolky svietili vo vypnutom stave vypínača.

Meno: Roland

Dátum: 16.12. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Kompatibilita sady 369220 a vn.monitora 369205

Dobrý deň,

je prosím možné pripojiť k novšej sade Legrand 369220, starší typ bieleho vnútorného monitora 369205?

Ak áno, bude funkčný aj interkom medzi vnútornými jednotkami?

Ďakujem za odpoveď.