Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 023 822 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter Kimle

Dátum: 12.02. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

VALENA LIFE 752130/752129

Zdravím Vás,
prosím je možné použiť VALENA LIFE 752130 alebo 752129 aj ako alternatívny spínač/tlačidlo - teda ovládať žalúzie z dvoch miest?
Ďakujem vopred za odpoveď.
S pozdravom, Peter Kimle.

Meno: Miroslav

Dátum: 11.02. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikanie svetiel so stmievačom Valena life 752162

Dobrý deň,
mám nainštalovaný stmievač Valena life 752162 a pri najvyššom a skoro navyššom výkone (keď svieti najviac)preblikuje. Keď nastavím stmievač na menší výkon, blikanie sa neprejavuje. Stmievač ovláda dve nástenné svietdilá s dvoma LED stmievateľnými žiadovkami OSRAM PARATHOM DIM, so svetelným výkonom 5,0W každá. Viete mi prosím povedať kde by mohol byť problém?

Ďakujem za odpoveď.

Meno: Pavol

Dátum: 26.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena Life 752165

Dobrý deň, zapojil som automatický vypínač 752165 spolu s vypínačom č.6 752106. Fáza privedená najprv na vypínač č.6, vypínače prepojené 1-2. Výstup do svetla z L na automatickom vypínači. Svetlo mi zhasne po cca 10-15 sec. Pohybový senzor nefunguje vôbec. Je to vadný kus ? Už tu zaznela podobná chyba ...
Ďakujem

Meno: Peter Rozboril

Dátum: 21.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Senzor pohybu

Dcéra si kúpila do domu 2 senzory pohybu legrand 7 521 73 a 6 ks 3 W led svietidiel na osvetlenie schodiska v RD. V krabičke je len zapojovacia schéma na zapojenie senzora. Senzory som chcel zapojiť na začiatkoch schodiska medzi sebou paralelne a medzi ne 6 led svetiel. Z priloženej schémy mi ale nie je celkom zrejmé či to takto môžem zapojiť pri tomto type senzora. Neviem či paralelné zapojenie nie je možné podľa schémy le pri type 752170/72/77.

Meno: František

Dátum: 04.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Mechanizmus inmatic valena life

Dobrý deň,
chcel by som radu pri výmene vodičov v zásuvkách valena life. Tieto zásuvky sú s inmatic mechanizmom (automatickými svorkami) a moja otázka znie: ako dostanem von z mechanizmu staré vodiče? V kryte je vidno zdierky ale neviem či slúžia na uvoľnenie pružinky na konkrétnej svorke a keďže nechcem poškodiť celý mechanizmus sa radšej pýtam.
Ďakujem

Meno: Matej Čišecký

Dátum: 13.12. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena life s netatmo

Dobrý deň,

v prvom rade vám chcem povedať, že som sa veľmi potešil keď ste predstvili produkty rady valena life s netatmo. S produktami Legrand mám len dobré skúsenosti a vždy ich preferujem i keď nie som profesionál. Taktiež používame zariadenia Netatmo s ktorými sme veľmi spokojní.

Keďže si si staviame rodinný domček tak pomaly robím prieskum trhu a včera som si pozrel jedno prezentačné video ohľadom tejto produktovej rady.

Pán prednášajúci spomenul, že bez konektivity k internetu nebudú fungovať "smart" funkcie. Neviem k tomu nájsť ďalšie informácie tak píšem sem. Mám dve otázky:

- Je to naozaj tak, že napriek tomu, že wifi a teda lokálna sieť funguje akékoľvek "smart" funkcie z aplikácie zostanú nefunkčné? Vrátane naprogramovaných podmienok? Napríklad vytiahutie žalúzií pri východe slnka?
- Je tomu tak aj v prípade integrácie do Apple domácnosti, čiže prostredníctvom Apple Homekit?

Vlastne mám ešte jednu otázku, rád by som si produkty pozrel a vyskúšal osobne, mám možnosť tak urobiť v nejakom showroome?

Za skorú odpoveď veľmi pekne ďakujem

s pozdravom
Čišecký

Meno: Dušan Novotný

Dátum: 30.11. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ovládanie svetla z viacerých miest

Dobrý deň, vybral som si do bytu smart riešenie Valena Life s Netatmo.
Ako zapojiť smart spínače pre ovládanie svetla z viacerých miest?
Je možné to riešiť (ak nechcem použit smart mikromodul) zapojením jedného smart stmievača 7 521 84 a následným pridávaním bezdrôtových spínačov 7 521 85
na ďalšie miesta, z ktorých chcem svetlo ovládať?
Ďakujem.

Meno: Alena Gavulova

Dátum: 30.11. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Doporucenie svetelneho stmievača

Dobry den, môžete mi prosim vas doporucit svetelny stmievac do ramika valena na obyvackove svetlo? ak mam vo svetle osadenych 5 led ziaroviek typu EGLO 11702 a maju v popise , ze su stmievatelne? dakujem pekne

Meno: Alexey Sukmanov

Dátum: 24.11. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Niloé vypínače

Niloé vypínače

Dobry den!

Prosím povedz mi,

Vaša predajňa je teraz otvorená, môžete prísť na túto adresu (Panónska cesta 7) a vyzdvihnúť a kúpiť vypínače?

S pozdravom!
Alexey

Meno: Milan Škrabák

Dátum: 22.11. 2021

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Valena Life sp.č.5 signalizačný

Dobrý deň, chcem sa spýtať na spínač č.5 či existuje aj v prevedení so signalizačným podsvietením - nakoľko som v katalógu našiel len s orientačným. Rada Valena tento spínač mala. Je nejaká možnosť zapojenia so spínačom 752128? Za odpoveď ďakujem.