Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 300 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Jaro Paulisinec

Dátum: 26.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Skrutky

Dobry, kupoval som v obchode Buco,BA komlety Celiane. Nerozumiem preco sa vramci toho nedodavaju skrutky. Prosim o info aky rozmer skrutiek mam zakupit.(pracovnicka Buca netusi :) Predali mi k tomu krabice KP68. Dakujem

Meno: Karol

Dátum: 22.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Prepínače valena life

Dobrý deň prajem chcem sa opýtať mám prepínače č.5b, č.6, č.7 krížový všetko je v hliníkovom prevedení bez led signálok a potreboval by som založiť na tie prepínače led signálky v katalógu som led signálky našiel ale krytky na prepínače nie. Dá sa objednať osobitne nove krytky so signálkami alebo musím znova nové prepínače s led signálkami kúpiť?? Za rýchlu odpoveď Ďakujem.

Meno: Igor

Dátum: 22.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena Live

Dobrý deň
objednal som valenu live 753055 a k tomu potrebujem kryt na uvedený výrobok-strieborný. Prosímo špecifikáciu,nakoľko v katalógu somto nenašiel.
Ďakujem.

Meno: Alexander

Dátum: 20.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

vnútorná veľkosť rámčeka Valena Allure

Dobrý deň,

viete mi povedať aké sú vnútorné rozmery jednoduchého rámčeka Valena Allure? Vonkajšie sú v katalógu 90x90, ale potrebujem vnútorný rozmer.

Ďakujem

Meno: Dominik Andraščík

Dátum: 18.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievač 7 521 62

Dobrý deň. Zakúpil som si Váš produkt Legrand univerzálny stmievač 7 521 62. Nedopatrením kolega zahodil priloženú dokumentáciu v ktorej bol návod na programovanie stmievača. Chcem sa Vás opýtať, či by ste mi mohli s tým pomôcť a zaslat mi návod na programovanie led stmievania.? Ďakujem

Meno: Peter

Dátum: 10.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

vzdialenosť

Dobrý deň,mám záujem o videovratnik ale vzdialenosť medzi vonkajšou a vnútornou jednotkou je zhruba 170 metrov.kábel mám použitý 5*2*0,8.máte zariadenie ktoré bude fungovať na túto vzdialenost?
dakujem za odpoveď.

Meno: Andrej

Dátum: 04.03. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Galea Life

Rámček 3-násobný hliník brúsený Galea Life

Dobry den, chcel by som sa opytat na dostupnost produktu "vodorovny ramik 3-násobný Galea Life hliník brúsený", je mozne ho este zakupit ? Dakujem Vam za odpoved.

Pesnicak

Meno: Rado

Dátum: 28.02. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300X Wi-Fi

Dobrz den,
chceli by sme nainstalovat videovratnika a najviac sa nam pozdava Classe 300X Wi-Fi. Problem ale je ze by sme chceli videotelefon na prizemi RD, ale aj na poschodi. Na stranke uzadzate ze je mozne pouzit iba jeden videotelefon ( „1 Wi-fi sieť = 1 Classe 300X Wi-Fi“.). Je nejaka moznost pouzit na prizemi aj na prvom poschodi videotelefon napojeny na jednu vonkajsiu jednotku? TEda dokopy dva videotelefony? Okrem toho chceme vyuzivat aj moznost mat aplikaciu v telefone, ktoru sa da ovladat otvaranie brany. Mozete mi poradit ci je to mozne s vasim systemom?

vdaka

Meno: Marian

Dátum: 24.02. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

369200 - elektricky zamok

Dobry den

potrebujem vymenit elektricky zamok, a pozeram do manualu od vratnika ze na dverny kontakt ide 18V 4A a 250mA udrziavaci prud.


moj zamok co mi tam dal montaznik brany je na 8-12V a podstate nevydrzal ani 2 roky

preto by som tam dal zamok ktory aj vydrzi, potrebujem zamok sirky 21mm s moznostou manualneho odblokovania, viete mi prosim poradit aky kupit?

Dakujem

Meno: Stanislav Šuška

Dátum: 23.02. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

tv zásuvka

Akú TV zásuvku mám namontovať(kúpiť) pre príjem TV signálu cez anténu t.z. DVB-T. Potrebujem aby som mohol napájať anténu napajacím napätím. V predajni v Čadci majú dva typy, ani jedna nefunguje. Keď to pripojím na priamo tak to ide.Momentálne mám typ : 180057, TTRS1 , END 10 dB.(koncovú), predtým som mal priebežnú.
Ďakujem. Stano