Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 024 690 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Boris

Dátum: 04.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Schiskový vypínač 3 vypínačmi

Dobry den rad by som sa opital ako mam zapojit schodiskový vypinac s tromi vypinacmi ale bez pouzitia schodiskoveho automatu ide o zapnutie/vypnutie svetla z troch roznych miest v byte /izbe dakujem.

Meno: Boris

Dátum: 04.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Schodiskový vypínač s 3 vypínačmi

Dobry den rad by som sa opital ako mam zapojit schodiskový vypinac s tromi vypinacmi hodila by sa schema :) dakujem.

Meno: Andrej

Dátum: 03.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Centrálne ovládanie

Dobrý den,
je možné v systéme Valena alebo Celiane nejakým spôsobom realizovať centrálne ovládanie žalúzií, teda mám 3 okná pri každom okne žalúziový spínač a chcem mať jeden centrálny spínač (tlačidlá hore/dole). Všetko je v štádiu riešenia ešte sa to dá nakáblovať. Chcem to kvôli ránu a večer keď ich naraz dám dole alebo hore. Ak môžte pošlite kontrétne riešenia. Ďakujem, s pozdravom.

Meno: David Sloboda

Dátum: 30.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53 bez uzmenovacieho kábla - je to možné? Môžete prosím pripojiť schému takéhoto zapojenia?

Vopred ďakujem.

Meno: David Sloboda

Dátum: 27.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na správne zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94, ak máme len 4 vodiče (3 fázy, 1 nulák) bez uzemňovacieho vodiča v rozvodnej skrini?

Ďakujem vopred.

Meno: Juraj

Dátum: 09.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Cariva - aké vypínače do viacnásobných rámčekov?

Dobry den,

v pripade rady Cariva a viacnasobnych ramcekov viem do nich kupit iba komplet vypinace/zasuvky - teda aj s ramcekom, ktory nepouzijem?

Meno: Juraj

Dátum: 01.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Majú vypínače, ističe a prúd. chraniče vstup a výstup?

Dobry den,
maju modularne vypinace, istice a prud. chranice Legrand definovany vstup a vystup? Alebo mozu byt zapojene aj "opacne"?

Meno: Michal Hapčo

Dátum: 31.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

TV+R+SAT zásuvka

Zdravím. Chcem sa poradiť o nasledovnom probléme: jedná sa o montáž SAT súpravy s monoblokom QUAD (23,5° + 19,2°). Signál OK 99%, všetko ide ako má. Všetko až kým neprídem po zásuvku, ktorá je v byte. Odtiaľ signál 0%. Pokiaľ zásuvku vyberiem a dám to na priamo, všetko OK, teda v kábli problém nie je. Skúsil som zásuvku vymeniť, situácia sa nezmenila. Predposledná montáž bola rovnaká ale použítý bol LNB QUAD + SAT zásuvka a všetko je OK. Zásuvka, o ktorej hovorím je TV+R+SAT, teda myslím si že to bola: objednávacie číslo: 7738 37. Radil som sa aj s odborníkmi a výsledok je ten, že zásuvka asi neprepúšťa napätie, teda konvertor je bez napájania. Viete mi nejako pomôcť????


Ďakujem za rady.

Meno: Jan Strelka

Dátum: 23.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Produktova rada Legrand Niloe

Dobry den,

kedy bude zaradeny program Niloe do ponuky pre Slovensko?

Vyzera, ze tieto produkty su uz k dispozicii v Polsku, Madarsku aj Rakusku.
Este by som sa chcel opytat na kompatibilitu pristrojov rady Niloe s radou Celiane/Mosaic. Rozmyslam, ze by sme s manzelkou zakupili do noveho pribytku tieto aktualne sucasti a potom by sme to doplnili krytmi a ramcekmi Niloe, ktore sa nam velmi pacia.

Dakujem.

Meno: Pavol Butora

Dátum: 24.05. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zvodič prepätia, štruktúrovaná kabeláž

Dobru den,

Mam na Vas dve otazky:
1) Je mozne pouzit obidve rozvodnice 6012 02 (ROZVODNICA NEDBOX2X13M POVRCH), 6019 82 (PLEXO 3 ROZV.IP65 2X12M) na strukturovanu kabelaz?
2) Chcem do paneloveho bytu do podruzneho rozvadzaca (v byte) nainstalovat prepatovu ochranu. Nakolko neviem ci domovy rozvadzac ma instalovanu nejaku napatovu ochranu, chcel by som nainstalovat kombinaciu B+C. Hlavny bytovy istic ma hodnotu 20A. Viete mi odporucit vhodny zvodic prepetia spolu s istenim zvodica?

S pozdravom,
Pavol