Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 029 440 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Marek

Dátum: 05.08. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Existuje dvojitý ovládač žalúzii?

Dobrý deň
Chcel by som dorobiť ovládanie žalúzii. V celom dome je použitý rad Legrand Niloé, preto by riešenie malo ostať v tomto vyhotovení.
Pri väčšine okien je ovládač jasný - spínač 7 645 11.
V obývačke sú dve okná veľmi blízko seba, takže ovládať sa budú z jedného miesta. Chcel by som, aby sa ovládali oddelene. Ponúka sa riešenie 2x spínač 764511 v dvojrámiku. Ak by sa ovládanie vošlo do jednej krabice, vyzeralo by to lepšie.

Chcem sa opýtať - Existuje dvojitý spínač? Prípadne iné riešenie?

Meno: Martin

Dátum: 05.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Produkty sa nechcú spárovať

Dobrý deň,
mám problém s párovaním legrand valena life produktov. Kúpil som si starter pack valena life (kde by mal byť bridge s bezdrôtovym spínačom).

Akonáhle sa to snažím spárovať, bridge nereaguje, v aplikácii "Control + Life" keď chcem nájsť tento bridge je na výber len zo štyroch produktov ktorý ani jeden nie je tento bridge. Keď chcem spárovať bezdrôtový spínač ktorý je dodávaný v starter pack tak len dvakrát blikne na zeleno a potom na červeno (zelená, zelená, červená) a znovu nereaguje. Dokúpil som si aj žaluziove moduly ktoré len svietia neprerušovano na červeno.

čo s tým mám robiť?

Meno: Tomáš Habara

Dátum: 28.04. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

067697

Dobrý deň, chcel by som sa uistiť predtým než idem do toho, klasické vonkajšie žalúzie mozem ovladat s 067697 áno ? toto sa napojí priamo na zaluziu a potom popripade k tomu viem spárovať bezdrotovy žalúziový spínač (752191 ).. .

ďakujem s pozdravom

Meno: Peter

Dátum: 11.04. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Mikromodul + schodiskové vyp., dodatočné pripojenie do siete

Dobrý deň.
Mal by som dve otázky v súvislosti s Netatmo systémom.

1. AKo zapojiť mikromodul do existujúceho zapojenia dvoch schodišťových vypínačov Valena Life (2x vypínač 6)? Aké vstupy mikromodulu zapojiť aby ostala zachovaná funkcia schodišťových vypínačov a zároveň som mohol pridať k tomu ďalší bezdrôtový spínač?

2. Mám už vopred inštalovaný jeden balík Valena Life Netatmo 752150 na vytvorenie striedavého prepínača. Ako tento dodatočne pripojiť do siete keď som štartovací balíček inštaloval až neskôr?

Ďakujem

Meno: Dusan Borcani

Dátum: 24.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Parovanie vypinaca Valena life s Netatmo

Dobry den,

vlastnim sadu Valena life s Netatmo startovaci kit + 11 drotovych vypinacov na zaluzie.
9ks som sparoval bez problemov, no zvysne 2, ktore som doinstaloval dodatocne sa proste spracovat nechcu. Stale svietia cervenou ledkou. Skusal som rozne varianty podla vasich navodov, no bezuspechu.
Rovnako, neviem dosiahnut parovaci mod pre bezdrotove centralne tlacitko, ci ho stlacim kratko alebo dlho v strede, stale len blikne 2x na zeleno, potom na cerveno a vypne sa. Vypinal som poistky, no ani to nepomohlo

Sparovanych 9ks funguje bez problemov, ako tlacitka, tak aj cez aplikaciu, pripadne homekit
Viete mi prosim poradit, ako sa dopracovat k uspesnemu parovaniu dalsich tlacidiel?
Planujem nakup dalsich, taktiez netatmo smart modul, pre smart riesenie zahradneho osvetlenia, no teraz som zostal v pomykove, ci to rozbeham
Dakujem

Meno: Tibor

Dátum: 15.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Netatmo spínače dvojklik, podržanie apod.

Podporujú spínače Netatmo okrem klasického zapnutia aj gestá typu dvojklik a podržanie ktorým by bolo možné priradiť iné funkcie?