PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 005 256 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Maros

Dátum: 26.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

video vratnik nezvoni vnutry ale vonku sa tvari ze zvoni

Dobry den,

Kupil som si LEGRAND 369220 Videovrátnik 2-vodičová video vstupná sada čierna. Po montazi v podstate funguje, len v pripade, ze stlacim lave tlacitko na vonkajsej jednotke vonkajsia jednotka sa tvari ze zvoni, vnutorna jednotka ale nezvoni. Da sa tento videovratnik nastavit tak aby v pripade jednej bytovej jednotky zvonil vo vnutry po stlaceni oboch casti tlacitka vonkajsej jednotky (aj vlavo aj v pravo).

Za skoru odpoved vopred dakujem

Meno: Mario

Dátum: 23.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

3 693 10

Dobry den

v manuale som nikde nenasiel ako pridam do zoznamu melodii inu ako defaultnu, je tam iba pisane ze vybrat melodiu sa da tymto sposobom ale ako naplnit zoznam tam pisane nie je. Ostatne nastavenia som rozlustil a iba otazka este ked pride navsteva a nahra odkaz ma byt dostupny i obraz alebo iba audio?

thx

Meno: Pavel Horvath

Dátum: 21.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Kompatibilita

Dobrý deň, mám od predajcu spravenu ponuku na videovratnik s pamäťou a s možnosťou pripojenia pridavnej kamery. Bol trošku neistý pri mojom dotaze ohľadom pamäte, chápem že do pamäte sa ukladá zvuk a foto z vonkajšej jednotky ale ako je to z pridavnou kamerou ponúkol mi kompatibilnu odporúčanú kameru, ale nevedel isto povedať ako je to s pamäťou u nej, či ukladá foto resp. Sa zapína len súbežne s vonkajšou jednotkou, resp. či slúži len ako prídavná kamera ktorá sa zapne len pri zvonení. Viem, že existujú kamery ktoré majú vlastnú pamäť (pam.kartu) a senzor pohybu a robí foto alebo videosekvenciu ktorú ukladá u seba na kartu. Je to možné takto nakonfigurovať?

Meno: František

Dátum: 16.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

369330

Dobrý deň,
v novembri 2016 som sa informoval na video sadu model 369330 s pripojením na internet. V odpovedi som sa dočítal, že sa plánuje zaradiť do predaja v januári 2017. Zatiaľ som ho v ponuke nenašiel. Môžete mi povedať kde by som ho mal hľadať?

Meno: r. matta

Dátum: 12.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovratnik 3 692 20

Dobry den
Mam to vsetko zapojene ale nefunguje to na 100%. Z vnutornej jednotky si viem aktivovat kameru aj videohovor, ale ak skusam zvonit z vonkajsej jednotky niekedy mi vobec nezvoni a niekedy zazvoni (kamera sa spravne aktivuje) a ked to zdvihnem do cca 1 sekundy to spadne (vypne sa aj kamera aj hovor).
Vzdialenost resp. dlzka kabla od vonk. jednotky po vnutornu max cca 70 m prierez kabla 0,5 mm2.

Meno: Patrik Jagelka

Dátum: 26.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand videovratnik

Dobrý deň,
mám záujem o videovrátnika - Legrand videovrátnik 7" prídavný panel zrkadlový - 369225

Mám však otázky ohľadom inštalácie. Neviem aké je potrebné istenie v rozvodovej skrini domu a či kábel FTP ma ísť od videotelefonu do rozvodovej skrine a potom odtial von (v tom prípade aké ma byť istenie, alebo tam má byť svorka, alebo niečo iné má byť v skrini?), alebo priamo z domu od videotelefónu ku vonkajšiemu panelu.
Ak by ste mi mohli poslat najaké foto istalácie v skrini, bol by som rád. Z manualu mi je dosť jasné, ale nie je tam nič čo by mi dalo vedieť, že ako sa to napaja v skrini atď

S poydravom Jagelka.

Meno: Marek

Dátum: 23.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

369300

Dobrý deň, plánujem namontovať videovratnik 369300 a nakoľko som uplny laik chcel by som sa opytať na potrebnu kabeláž. aký kábel treba viesť k vonkajšej jednotke, aky kábel viesť k elektrickému zámku na vstupnej bránke a aký kábel k motorom ovladanej posuvnej vekej bráne. Ďakujem

Meno: Mario

Dátum: 13.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Adapter pre 369220

Dobry den

mam podozrenie, ze adapter pre sadu 369220 je vadny.

na skusku by som ho chcel vymenit, ale ak som dobre pozeral 30V a 1A je trochu problem zohnat. Viete mi prosim odporucit aku nahradu by slo pouzit alebo mate v ponuke dany zdroj?


Problemy sa prejavuju iba za tmy

este ho planujem vymontovat a odskusat doma na kratsom vedeni

dlzka aktualneho vedenia je cca do 25m pomocou sykfe kabla.

Dakujem

Meno: Michal Florek

Dátum: 30.01. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

369220 369225

Video sada zapojená a nakonfigurovaná pre 2 rodiny, da sa nastaviť aby fungoval interkom medzi vnutornými jednotkami?

Meno: Adrian Jusko

Dátum: 29.01. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Piskanie videovratnik 369200

Dobry den,

Nie je mozna komunikacia cez videovratnik. Akonahle sa zapne mikrofon na vonkajsej jednotke, zariadenie zacne hlasito piskat. Sposobuje to pravdepodobne vonkajsia jednotka a do vnutornej sa to prenasa cez reproduktor. Je to mozne nejako odtranit? Dakujem za odpoved.