Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 865 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Michal

Dátum: 28.10. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legran Valena, vypínač radenie 7+7

Dobrý deň,

Chcem sa opýtať na dostupnosť vypínača radenie 7+7, typ Valena.?
Kedže predávate v pohode rad. 6+6 a tak sa môže ľahko stať, že zákazník potrebuje aj radenie 7+7. Prečo ho nikde neviem nájsť v produktových katalógoch?


Prípadne či sa dá na zákazku dodatočne vyrobiť?

Meno: Marek

Dátum: 25.10. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena Life 7+7

Viete poradit ako riesit vypinac 7+7 v rade Valena Life?

Meno: Tomas

Dátum: 20.10. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

ramik trijnasoby

Dobry den
vedeli by ste mi poslat produktove cislo pripadne distributora kde by sa dal objednat trojnasobny ramik vo farbe grafit?

Dakujem
Hoger

Meno: Štefan

Dátum: 18.08. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Dostupnosť Céliane rámčekov

Dobrý deň,
chcem sa spýtať prečo je mnoho farieb rámčekov nedostupných, nie sú ani v katalógu a nie sú v žiadnom eshope skladom.
Pred časom sme zakúpili Céliane stmievač, vyskúšali sme viacero a tento fungoval najlepšie s krytkou 066652 - oranžová graph. Keď sme o rok chceli vymeniť za céliane ostatné vypínače v miestnosti, bol som predajcom kontaktovaný, že žltú graph nemajú a podobná je žltá graph. Takže sme vzali 066671 pre ostatné vypínače a 066672 pre stmievač aby sme to mali zladené.
Teraz som chcel aj zásuvky pomeniť za Céliane a na moje prekvapenie, žltá graph nie je nikde dostupná, ani v katalógu nie je.

Toto je bežné, že Legrand mení vizuál raz za čas? Z môjho pohľadu je to stopka pre kúpu ďalších Céliane, ktoré sme si veľmi obľúbili a postupne sme chceli pomeniť za klasickej Valeny v celom dome.

Alebo budú ešte tieto nedostupné farby dostupné?

Ďakujem

Meno: Vladimir Valach

Dátum: 08.08. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Termostat.

Dobrý deň.
Máme doma podlahové kúrenie, ktoré momentálne ovládame analógovým termostatom Legrand Valene Life bez sondy. Termostat ovláda ventily v rozvádzači kúrenia.
Je možné tento termostat nahradiť termostatom Smarther?
Dôvody mám na to len dva - 1. Chcel by som vedieť, čo robí naše kúrenie, čiže kedy a ako sa zapína a vypína a podobne. 2. Lebo termostat Smarther je pekný.

Meno: Stanislav

Dátum: 21.07. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Orientačné osvetlenie - tlejivka VALENA LIFE Vypínač

Dobrý deň,
zaujímalo by ma, či VALENA LIFE Vypínač má aj možnosť zmeniť farebný plast orientačného osvetlenia. Vyrábajú sa aj iné otiene plastu?

Ďakujem za odpoveď.

S.

Meno: Michal

Dátum: 11.07. 2023

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Program zaluzii valena

Dobry den, chcel by som sa spytat v com je problem ked si nastavim program napr nech o 6:00 naklopi zaluzie napr na polovicu vsetko ulozim aktivujem ale ked nasledne otvorim znova ten isty program uz tam neni moje zadanie na polovicu a tym padom sa o 6:00 nic nedeje. Ked dam napr vytiahnut hore to fungovalo. Verziu ovladacov mam 55 a mam ich nastavene a nakalibrovane na “orientable sun shades” tym padom mi dava v programe moznost stupna vytiahnutia aj stupna naklopenia. Dnesna aktualziacia appky nrpomohla. Dakujem za radu

Meno: Robert

Dátum: 03.07. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievač Valena Life

Mám v byte nainštalované dva stmievače Valena Life tlačidlový model 752162. Jeden ovláda luster a druhý bodovky. Sú k nim pripojené tlačidlá na ovládanie s iného miesta, číže to funguje ako schodiskový vypínač. Fungujú normálne : vypnutie , zapnutie stmievanie. Problém ale nastane po výpadku elektriky na dlhší čas, cca viac ako 15 minút. Po nabehnutí elektriky sa žiarovky rozsvietia a ostanú svietiť až kým ich nevypnem. Čiže keď budem na dovolenke budú svietiť aj týždeň. Je to normálne správanie alebo v čom mám hľadať chybu?
Ďakujem za odpoveď.

Meno: Jaroslav

Dátum: 27.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Netatmo - automaticke vytiahnutie zaluzie

Dobry den,

chcel by som sa spytat na vypinace zaluzii Netatmo - 752190 Valena Life.

Vedia prijiat signal z Anemometra Netatmo alebo v sa aplikacii nastavit aby pri urcitej sile vetra spustili vytiahli vytahovanie zaluzii?

dakujem
s pozdravom
Jaroslav

Meno: Eugen Czermak

Dátum: 07.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zásuvka dátová Valena Life RJ45

Dobrý deň,

mám RD novostavbu a ako ethernetový kábel bol potiahnutý F/UTP Cat 6 AWG23 LSOH 250MHz (SOLARIX). Chcem v celom dome kolekciu Valena Life a neviem presne ktorá dátová zásuvka je pre daný typ káblu najvhodnešia. Dodávateľ u ktorého plánujem materiál zakúpiť (Hagard Hall - Nitra) má v ponuke dve varianty pre Cat 6 a to:
- Zásuvka dátová Valena Life 753146 RJ45 STP 6
- Zásuvka dátová Valena Life 753142 RJ45 UTP 6

Viete mi prosím poradiť, ktorá zásuvka bude tá pravá?
Je eventuálne možné pre tento typ kábla použiť aj zásuvku z kolekcie Valena Life, ktorá je určená pre kábel s tienením ale z inej kategórie napr. Cat5e, Cat 6A ?

Ďakujem
S pozdravom
Eugen Czermak