Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 024 881 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Ondrej H.

Dátum: 27.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ovládač žalúzií s aretáciou?

Dobrý deň, mám nainštalované elektricky ovládané vonkajšie žalúzie, ktoré majú elektronické dorazy. Firma ktorá to robila mi poradila, aby som si osadil ovládače, ktoré majú aretáciu, t.j. že nemusím tlačidlo ovádača držať stále stlačené ak chcem žalúziu úplne otvoriť alebo zavrieť. Ktorý ovládač zo série Valena mám použiť, 774404 alebo 774414? Z komunikácie s p.Attilom ktorú som na fóre našiel som si nebol úplne istý či ste si navzájom porozumeli. Ďakujem za odpoveď.

Meno: Veronika

Dátum: 22.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Dvojpolovy spinac 16A

Dobry den,
chcela by som sa opytat, z ktorych produktovych radov mate dvojpolovy (prip. moze byt aj trojpolovy) spinac minimalne 16A? A ci by niektory pasoval do ramceka Cariva? Nakolko sme az dodatocne zistili, ze dvojpolovy spinac z radu Cariva ma len 10A a to je malo. Dakujem.

Meno: stano

Dátum: 15.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

trojpolovy spinac

Dobry den
Prosim Vas mohli by ste mi povedat aky vykon je schopny zvladnut trojpolovy spinac kedze uvadzate že je dimenzovany na 10 amperov Ide o to že by som nanho chcel pripojit varnu dosku s prikonom vyse 7 kW
Dakujem

Meno: Jozef Vavrica

Dátum: 13.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

FM tuner

Dobrý deň,
ako má riešenú anténu FM tuner 770069, alebo či má možnosť pripojenia externej antény v prípade ak nemá vstavanú? Ďakujem za odpoveď.

Meno: Jana

Dátum: 07.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Výmena rámikov Valena

Dobry den,

do celeho domu sme kupili vypinace Valena bezovej farby.
Teraz nam namontovali bielu kuchynu a ta bezova tam vemi svieti.
Radi by sme ich zamenili za biele, ale ked sme isli do predajne, tak nam povedali, ze musim kupiot vsetko aj s vnutrom, co je velka strata.
Nedalo by sa Vas poprosit, o nejaky kontakt, kde by sa dali tie biele krytky - resp vnutro zasuviek a vypinacov kupit. Boli by ste taky ochotny a nejak nam s tym pomohli, mame tam 2 dvojzasuvky a jeden 5 ramcek kde su 3 zasuvky a 2 dvojvypinace.
Dakujem pekne za odpoved,
s pozdravom Jana Hrcniarikova

Meno: Peter

Dátum: 02.02. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Zásuvka pre centrálny vysávač

Dobry den, chcem Vas pekne poprosit o zaslanie technickych rozmerov a parametrov na Zásuvku pre centrálny vysávač nakolko budem v dome montovat centralny vysavac znacky BVC (www.etcinvest.sk)a dostal som takuto poziadavku od montaznej firmy, kedze cely dom bude v zariadeny v rade Celiane...

Dakujem za odpoved.

Meno: Miro

Dátum: 22.01. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

spínací prúd termostatu

Dobrý deň,ja by som potreboval vedieť aký je spínaný prúd termostatu legrand Valena.Spotrebič má cca 2200w to je asi 10 A ,môžem ho tam použiť ?

Meno: ELO

Dátum: 18.01. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Celiane - hotelový kartový spínač

Prosím Vás, koľkými vodičmi sa pripája hotelový kartový spínač Celiane?

Ďakujem za skorú odpoveď

Meno: Petra

Dátum: 12.01. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Stmievače žiariviek Legrand

Dobrý deň,
používali sme v obývačke stmievač žiariviek legrand a zrazu ostal len svietiť (nejde vypnúť). Je prosím na tento stmievač záruka?

Meno: Vladimír

Dátum: 10.01. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Spôsob zapojenia

Dobrý deň!

Prosím Vás potreboval by som vedieť zapojenie stmievač č 67085, našiel som ho v katalógu, ale tam nie je nakreslené zapojenie, chcem vedieť, či je to zapojenie aj s modrým vodičom, alebo bez neho.
nebolo by od veci, ak by ste mali na svojich stránkach technické zapojenia, aby som sa mohol kedykoľvek pozreť.

S pozdravom Vragaš