Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 578 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Sisley

Dátum: 24.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Prvky Axolute a rámiky Valena?

Dobry den,

chcem sa opytat na kompatibilitu prvkov Axolute a Valena - je mozne pouzivat ovladace Axolute s ramikmi Valena?

Dakujem.

Meno: Martin

Dátum: 23.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zapojenie dvojzásuvky 774390 do siete s dvomi vodičmi

Dobry den,
chcel by som Vas poprosit, ak by to bolo mozne, o zaslanie zobrazenia zapojenia 220V dvojzasuvky legrand 774390, ako koncovej aj ako priechodnej v elektroinstalacii s dvomi vodicmi?

Dakujem velmi pekne.

Martin

Meno: Martin

Dátum: 21.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Ďiaľkové ovládanie

Dobrý deň,
potrebujem poradiť ohľadom diaľkového ovládania.
Aké vypínače spolupracujú s ovládačom a podobne.Zákazník to dopytuje lebo sa mu vraj nechce vstávať tak chcem mať istotu že bude všetko fungovať tak ako má..


ďakujem za odpoveď

Meno: Andrej

Dátum: 13.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikajúce led svetlá

Dobry den!
Teoreticky ste mi odpovedali nato co som uz aj sam zistil , ale neodpovedali ste mi na otazku ako to zapojit aby tie led ziarovky neblikali , pretoze ak tie dutnavky vyberiem tak to samozrejme neblika , ale to stale neriesi moj problem , pretoze ja som kupil tie vypinace prave kvoli tim dutnavkam!!!
Dik za info!!!

Meno: Andrej

Dátum: 10.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikajúce led svetlá

Dobry den!
Poprosil by som o radu , pretoze uz si neviem radi!Kupil som od Vas Valena prepínač striedavý dvojitý so signálkou a mam taky problem , ze pri vypnuti mi ledky blikaju !!!Viem , ze problem je v tich svietiacich diodach , ale ako to vyriesit aby mi svietili diody vo vypinyci a neblikali mi ledky . Elektoinstalaciu mam uplne novu a skusal som rozne led ziarovky (smd , power led ) a stale to iste. Urcite nato musi byt nejake riesenie ved ledky uz niesu nejaka novinka! Ak vyberiem diody z vypinacou ledky po vypnuti neblikaju !
Dik za radu!!!!!

Meno: Juraj

Dátum: 09.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Cariva - aké vypínače do viacnásobných rámčekov?

Dobry den,

v pripade rady Cariva a viacnasobnych ramcekov viem do nich kupit iba komplet vypinace/zasuvky - teda aj s ramcekom, ktory nepouzijem?

Meno: Juraj

Dátum: 01.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Majú vypínače, ističe a prúd. chraniče vstup a výstup?

Dobry den,
maju modularne vypinace, istice a prud. chranice Legrand definovany vstup a vystup? Alebo mozu byt zapojene aj "opacne"?

Meno: Michal Hapčo

Dátum: 31.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

TV+R+SAT zásuvka

Zdravím. Chcem sa poradiť o nasledovnom probléme: jedná sa o montáž SAT súpravy s monoblokom QUAD (23,5° + 19,2°). Signál OK 99%, všetko ide ako má. Všetko až kým neprídem po zásuvku, ktorá je v byte. Odtiaľ signál 0%. Pokiaľ zásuvku vyberiem a dám to na priamo, všetko OK, teda v kábli problém nie je. Skúsil som zásuvku vymeniť, situácia sa nezmenila. Predposledná montáž bola rovnaká ale použítý bol LNB QUAD + SAT zásuvka a všetko je OK. Zásuvka, o ktorej hovorím je TV+R+SAT, teda myslím si že to bola: objednávacie číslo: 7738 37. Radil som sa aj s odborníkmi a výsledok je ten, že zásuvka asi neprepúšťa napätie, teda konvertor je bez napájania. Viete mi nejako pomôcť????


Ďakujem za rady.

Meno: Michal

Dátum: 25.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Spínače a zásuvky 230V

Dobry den, chcem Vas poprosit o zaslanie technickych rozmerov a navodov na montaz k spinacom a zasuvkam 230V zo serie Valena. Dakujem.

Meno: Jan Strelka

Dátum: 23.07. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Produktova rada Legrand Niloe

Dobry den,

kedy bude zaradeny program Niloe do ponuky pre Slovensko?

Vyzera, ze tieto produkty su uz k dispozicii v Polsku, Madarsku aj Rakusku.
Este by som sa chcel opytat na kompatibilitu pristrojov rady Niloe s radou Celiane/Mosaic. Rozmyslam, ze by sme s manzelkou zakupili do noveho pribytku tieto aktualne sucasti a potom by sme to doplnili krytmi a ramcekmi Niloe, ktore sa nam velmi pacia.

Dakujem.