Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 820 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Bodorík

Dátum: 03.09. 2012

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Zásuvka s prepäťovou ochranou

V troj rámiku chcem inštalovať 2x zásuvka + 1x zásuvka s prepäťovou ochranou. Zásuvky budú zapojené paralelne. Bude prepäťová ochrana aktívna na všetky 3 zásuvky?

Meno: Andrej

Dátum: 03.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Centrálne ovládanie

Dobrý den,
je možné v systéme Valena alebo Celiane nejakým spôsobom realizovať centrálne ovládanie žalúzií, teda mám 3 okná pri každom okne žalúziový spínač a chcem mať jeden centrálny spínač (tlačidlá hore/dole). Všetko je v štádiu riešenia ešte sa to dá nakáblovať. Chcem to kvôli ránu a večer keď ich naraz dám dole alebo hore. Ak môžte pošlite kontrétne riešenia. Ďakujem, s pozdravom.

Meno: Ľubomír Šesták

Dátum: 02.09. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Demontáž vypínača

Asi primitívna otázka.
Potrebujem vymeniť pokazený vypínač. Ako jednoducho vytiahnem vodiče z tela vypínača? Zasunúť idú elegantne jednoducho, ale vytiahnuť nie. Neviem ich nijako uvoľniť, aby sa dali vytiahnuť. Mám starší typ, ktorý je veľmi podobný na Valenu, neviem si spomenúť na názov. Musím kopletne vymeniť za Valenu, lebo náhradné diely toho staršieho typu už nie sú dostať.

Meno: David Sloboda

Dátum: 30.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na zapojenie 4-pólového zvodiča prepätia 6039 53 bez uzmenovacieho kábla - je to možné? Môžete prosím pripojiť schému takéhoto zapojenia?

Vopred ďakujem.

Meno: David Sloboda

Dátum: 27.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na správne zapojenie 4 pólového prúdového chrániča 089 94, ak máme len 4 vodiče (3 fázy, 1 nulák) bez uzemňovacieho vodiča v rozvodnej skrini?

Ďakujem vopred.

Meno: Sisley

Dátum: 24.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Prvky Axolute a rámiky Valena?

Dobry den,

chcem sa opytat na kompatibilitu prvkov Axolute a Valena - je mozne pouzivat ovladace Axolute s ramikmi Valena?

Dakujem.

Meno: Martin

Dátum: 23.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zapojenie dvojzásuvky 774390 do siete s dvomi vodičmi

Dobry den,
chcel by som Vas poprosit, ak by to bolo mozne, o zaslanie zobrazenia zapojenia 220V dvojzasuvky legrand 774390, ako koncovej aj ako priechodnej v elektroinstalacii s dvomi vodicmi?

Dakujem velmi pekne.

Martin

Meno: Martin

Dátum: 21.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Ďiaľkové ovládanie

Dobrý deň,
potrebujem poradiť ohľadom diaľkového ovládania.
Aké vypínače spolupracujú s ovládačom a podobne.Zákazník to dopytuje lebo sa mu vraj nechce vstávať tak chcem mať istotu že bude všetko fungovať tak ako má..


ďakujem za odpoveď

Meno: Andrej

Dátum: 13.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikajúce led svetlá

Dobry den!
Teoreticky ste mi odpovedali nato co som uz aj sam zistil , ale neodpovedali ste mi na otazku ako to zapojit aby tie led ziarovky neblikali , pretoze ak tie dutnavky vyberiem tak to samozrejme neblika , ale to stale neriesi moj problem , pretoze ja som kupil tie vypinace prave kvoli tim dutnavkam!!!
Dik za info!!!

Meno: Andrej

Dátum: 10.08. 2012

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikajúce led svetlá

Dobry den!
Poprosil by som o radu , pretoze uz si neviem radi!Kupil som od Vas Valena prepínač striedavý dvojitý so signálkou a mam taky problem , ze pri vypnuti mi ledky blikaju !!!Viem , ze problem je v tich svietiacich diodach , ale ako to vyriesit aby mi svietili diody vo vypinyci a neblikali mi ledky . Elektoinstalaciu mam uplne novu a skusal som rozne led ziarovky (smd , power led ) a stale to iste. Urcite nato musi byt nejake riesenie ved ledky uz niesu nejaka novinka! Ak vyberiem diody z vypinacou ledky po vypnuti neblikaju !
Dik za radu!!!!!