Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 398 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter Gajdošík

Dátum: 08.03. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Dátové zásuvky RJ 45, kategórie 5e

Dobrý deň

Potrebujem inštalovať do starých rámikov Valena Dátové zásuvky RJ 45, kategórie 5e avšak v prevedení FTP, ktoré v ponuke nie sú. Čo môžem použiť pokiaľ chcem dátovú zásuvku v prevedení FTP. Káble mám natiahnuté FTP cat 5E.

Ďakujem

Meno: Dusan Borcani

Dátum: 24.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Parovanie vypinaca Valena life s Netatmo

Dobry den,

vlastnim sadu Valena life s Netatmo startovaci kit + 11 drotovych vypinacov na zaluzie.
9ks som sparoval bez problemov, no zvysne 2, ktore som doinstaloval dodatocne sa proste spracovat nechcu. Stale svietia cervenou ledkou. Skusal som rozne varianty podla vasich navodov, no bezuspechu.
Rovnako, neviem dosiahnut parovaci mod pre bezdrotove centralne tlacitko, ci ho stlacim kratko alebo dlho v strede, stale len blikne 2x na zeleno, potom na cerveno a vypne sa. Vypinal som poistky, no ani to nepomohlo

Sparovanych 9ks funguje bez problemov, ako tlacitka, tak aj cez aplikaciu, pripadne homekit
Viete mi prosim poradit, ako sa dopracovat k uspesnemu parovaniu dalsich tlacidiel?
Planujem nakup dalsich, taktiez netatmo smart modul, pre smart riesenie zahradneho osvetlenia, no teraz som zostal v pomykove, ci to rozbeham
Dakujem

Meno: Martin

Dátum: 22.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand classe 300x wifi

Dobrý deň, mám jednú otázku týkajúcu sa videovrátnika Legrand classe 300x wifi. Toto zariadenie používam zhruba 8 mesiacov. Až doteraz s ním nebol žiaden problém, no v poslednej dobe mi robí problém otváranie bránky cez tlačítko na vnútornej jednotke označené symbolom kľúča. Toto isté platí aj pre virtuálne tlačídlo vytvorené na displeji vnútornej jednotky. Niekedy sa mi stáva, že hoci zvuk otvorenia pípne, ale bránku mi neotvorí. Potom to opakujem a až niekedy na 3-krát mi otvorí bránku. Keď ju otváram cez aplikáciu v telefóne, tak funguje bez problémov. Ďakujem za info

Meno: Attila

Dátum: 16.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Bticino366821

Dobrý deň prosím o radu či sa dá telefónovat medzi jednotlivými telefónmi u prístroja bticino 366821pre2 byty+1pridavný telefón a ak áno ako treba konfigurovať.Dakujem

Meno: Tibor

Dátum: 15.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Netatmo spínače dvojklik, podržanie apod.

Podporujú spínače Netatmo okrem klasického zapnutia aj gestá typu dvojklik a podržanie ktorým by bolo možné priradiť iné funkcie?

Meno: Peter Kováč

Dátum: 05.02. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie - Tlejivka univerzálna Niloé 764521 LED biela

Dobrý deň,
kúpil som si prepínač Niloé 764501 a k tomu Tlejivku univerzálnu Niloé 764521 LED biela. Nenašiel som nikde schému zapojenia. Chcem by som, aby Led-ka svietila, keď svieti svetlo v danom obvode.
Ďakujem za odpoveď.

Meno: Michal

Dátum: 29.01. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zásuvkové hodiny týždenné

Dobry den,

maju hodiny 095861 zalohu chodu ?

S pozdravom

Meno: Ľuboš

Dátum: 28.01. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Vypinac c7 s orientacnym osvetlenim

Dobrý deň,

potreboval by som poradit kam zapojit kable od LED orientacneho osvetlenia pre vypinac c7 ? Na obale som to nedokazal nikde vycitat.

Meno: Vladimír Móro

Dátum: 24.01. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand 369200 - nejde zvonček

Na videovrátniku 369200 v poslednom čase prestáva fungovať funkcia zvončeka. Po stlačení tlačidla na vonkajšej jednotke sa ozve 1 až 2 pípnutia vonku, avšak vnútorná jednotka nereaguje a nezačne zvoniť. Rovnako sa na vnútornej jednotke nedá spustiť vonkajšia kamera. Po odpojení vnútornej jednotky od napájania a opätovnom pripojení sa znovu dá jedenkrát zvonku zazvoniť a následne zvonenie opäť prestane fungovať. Celý systém som rozobral a skúšobne spojil v interiéri podobne dlhým káblom (zhodným typom kábla ako v zapojení) a všetko fungovalo bezchybne. Následne som premeral vodiče v prepojení vonkajšej a vnútornej jednotky a nevykazovali žiadnu chybu. Neviete mi prosím poradiť v čom by mohla byť chyba?
Voped ďakujem za odpoveď.

Meno: Jaroslav Fedoročko

Dátum: 23.01. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Prve 3 sekundy sú hluché

Dobrý deň. Vlastním 3ks CLASSE 100 Standard v zapojení intercom a pri potvrdení hovoru prvé 3 sekundy nieje nič počuť a až potom nabehne zvuk. Dá sa z tým niečo spraviť?