Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 332 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Jaroslav

Dátum: 29.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

audiovrátnik pre dva byty bticino 366821

Dobrý deň,

namontoval som vrátnika, len neviem nakonfigurovať tú druhú jednotku na druhé tlačítko zvončeku. Teraz mi fungujú obidva telefóny na jedno tlačítko. Druhé nezvoní nikde. Z manuálu viem že mám použiť zelený konfigurátor s číslom 1 , ale neviem ako presne postupovať a do ktorých dierok sa má zasunúť.

Meno: Pavol

Dátum: 26.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena Life 752165

Dobrý deň, zapojil som automatický vypínač 752165 spolu s vypínačom č.6 752106. Fáza privedená najprv na vypínač č.6, vypínače prepojené 1-2. Výstup do svetla z L na automatickom vypínači. Svetlo mi zhasne po cca 10-15 sec. Pohybový senzor nefunguje vôbec. Je to vadný kus ? Už tu zaznela podobná chyba ...
Ďakujem

Meno: Martin

Dátum: 25.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Odpájanie Valena Life zariadení s Apple HomeKit

Dobrý deň,

1. mám v dome inštalovaných viacero Valena Life smart spínačov, smart zásuviek, mikromodulov a s pomocou aplikácie Home + Control fungovala integrácia s Apple HomeKit (iPhone) veľmi dobre niekoľko mesiacov. V poslednej dobe začali byť Valena Life zariadenia v Apple HomeKit aplikácii nedostupné. Zároveň ale boli všetky dostupné a ovládateľné cez Home + Control aplikáciu. Nemohol som prísť na príčinu problému, tak som z Apple HomeKit odstránil smart zásuvku s bránou (bridge) s tým, že sa ju pokúsim nanovo pripojiť. To sa mi ale nedarí, ani s použitím QR kódu alebo číselného kódu brány. Dá sa brána nejako zreštartovať?

2. V aplikácii Home + Control (iPhone) som mohol osobitne sledovať spotrebu svietidiel a spotrebu ostatných spotrebičov. Posledné dva mesiace ale vidím len spotrebu ostatných spotrebičov, pri spotrebe svietidiel sú len dve pomlčky "--". Neviete poradiť, ako sa dostať znova aj k spotrebe svietidiel?

Ďakujem pekne.

Meno: Milan

Dátum: 24.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Smievač legrand valena Live

Dobrý deň prajem.
Môžem použiť VALENA LIFE Stmievač otočný, biela krytka 752160 miesto vypínača č. 6 valena live? Nenašiel som nikde jeho zapojenie...

Meno: Jakub

Dátum: 21.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Núdzové svietidlo 61731LS

pred pár mesiacmi ste mi odporučili toto svietidlo ako náhradu ku staršiemu modelu. Neviem však zohnať ani tento model. Predáva aktuálne legrand nejaké podobné núdzové svetlá pre domácnosti? Ak áno, kde sa dajú kúpiť?

Ďakujem.

Meno: Peter Rozboril

Dátum: 21.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Senzor pohybu

Dcéra si kúpila do domu 2 senzory pohybu legrand 7 521 73 a 6 ks 3 W led svietidiel na osvetlenie schodiska v RD. V krabičke je len zapojovacia schéma na zapojenie senzora. Senzory som chcel zapojiť na začiatkoch schodiska medzi sebou paralelne a medzi ne 6 led svetiel. Z priloženej schémy mi ale nie je celkom zrejmé či to takto môžem zapojiť pri tomto type senzora. Neviem či paralelné zapojenie nie je možné podľa schémy le pri type 752170/72/77.

Meno: Vlado

Dátum: 17.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

bticino kit video 364614 classe 100X

Dobrý deň, prosím o radu čo je potrebné prikúpiť k danému zariadeniu pre ovládanie posuvnej brány? Ďakujem

Meno: Fedor

Dátum: 06.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Displej videovratnika neaktivny

Dobry den,
Instaloval som zariadenie ake displej vnutornej jednotky nezapina, ikonky vpravo su podsvietene a vonkajsia jednotka tiez. Displej sa neaktivuje ani pri aktivacii nastaveni zvoneni atd. V com moze byt problem?
Vdaka

Meno: František

Dátum: 04.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Mechanizmus inmatic valena life

Dobrý deň,
chcel by som radu pri výmene vodičov v zásuvkách valena life. Tieto zásuvky sú s inmatic mechanizmom (automatickými svorkami) a moja otázka znie: ako dostanem von z mechanizmu staré vodiče? V kryte je vidno zdierky ale neviem či slúžia na uvoľnenie pružinky na konkrétnej svorke a keďže nechcem poškodiť celý mechanizmus sa radšej pýtam.
Ďakujem

Meno: Ľubomír Bučo

Dátum: 01.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

prúdový chránič Hpi

Bude na prúdovom chrániči napr. 411245 napísané Hpi alebo F? V katalogoch SK je uvedené Hpi a vo FR F.

Ďakujem