Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
zhášanie svietidiel - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 545 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

zhášanie svietidiel

Meno: Peter

Dátum: 23.01. 2017

Zaradenie: Galea Life

Dobrý den,
Mám na dome použitý system galea In One by Legrand. 2x scenárová jednotka,6x stmievač,5x spínače,3x žaluzie , atd...Občas sa mi stane že mi všetky svetidlá (sú osadené LED žiarovkami) ktoré su napojené na tento system samovolne zhasínajú a aj po opatovnom zapnutí asi 5-20 sek.svietia a znova všetky zhasnú,niekedy reagujú tak že sa zhasnú okamžite po zasvietení, toto sa opakuje možno 7x za jeden dva dni a potom to mesiac spína bez problémov.Skúšal som všetky vypínače zresetovať a nanovo naprogramovať ale spravilo mi to znova.Viete mi poradiť kde je problém?
Dakujem.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Daniel Strkula

Dátum: 24.01. 2017

Dobrý deň,

poľa toho čo píšete, pravdepodobne LED zdroje vo svietidlách interferujú superponovaný signál 128kHz, čím dochádza k takýmto efektom. Všetky svietidlá ktoré obsahujú akúkoľvek elektroniku, by mali byť vybavené elektronickým filtrom 88223 alebo 88221.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na daniel.strkula@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624. Daniel Strkula

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo