Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
770091 - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 192 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

770091

Meno: rado

Dátum: 10.01. 2017

Zaradenie: Valena

Dobrý deň,
Chcem sa spýtať ako správne zapojiť tento termostat, lebo z návodu to moc zrejmé nie je.

Zapojil som ho ako spínač fázy pre stykač podlahového kúrenia, ale nefungoval, to isté platí pre spínanie pracovného vodiča. Tak isto nastavenie medzných hodnôt... Je treba nastaviť vnútornú osku termostatu, alebo len tie medzné hodnoty.Vie pracovať aj s inými termočidlami, alebo len s pribaleným? Dá sa to vôbec použiť s takýmto spôsobom zapojenia alebo to funguje len cez spínacie hodiny?

Ďakujem Masár

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Igor Kravarik

Dátum: 10.01. 2017

Dobrý deň.
Termostat pre podlahové kúrenie vie pracovať iba s priloženým termočidlom. čo sa týka zapojenia odporúča sa zapojiť termostat bez stykačov. Spínacie hodiny sú potrebné pre prípad keď klesne nastavená  teplota pod 8 stupňov potom sa termostat zapína pomocou spínacích hodín.
Prajem pekný deň.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na igor.kravarik@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624. Igor Kravarik

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo