Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
pohybovy senzor - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 960 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

pohybovy senzor

Meno: andrej

Dátum: 15.05. 2015

Zaradenie: Valena

dobry den. mame doma od vas pohybovy senzor na lampu v hale. vzhldom na to ze som tam chcel vymenit ziarovky z klasickych na ledky mi vznikol problem. senzor funguje spina a ked vypne asi nevpyne poriadne lebo stale mi ledky blikaju. klasicke ziarovky zhasli ale ledky stale blikaju. mozeme mi prosim poradit co mamrobit aby som tam mohol mat ledky?
dakujem
andrej

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Róbert Bodnár

Dátum: 25.05. 2015

dobry den.

Nepisete presne o ktory spinac sa jedna (jeho obj. cislo ).
Predpokladam vsak, ze ak mate takyto problem , vas pohybovy senzor jednoducho nie je urceny pre spinanie Led ziaroviek a ma min zataz , ktoru dokaze spinat.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na robert.bodnar@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601. Róbert Bodnár

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo