Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Automaticky spinac s detektorom pohybu - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 745 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Automaticky spinac s detektorom pohybu

Meno: MMrňák Jiří

Dátum: 13.05. 2014

Zaradenie: Valena

Dobry den,

mame postaveny novy domcek v ktorom mame vsetku elektroinstalaciu spravenu od Legrand. Na chodbe mame stvoro dveri a vzhladom na troska mensiu chodbu som volil na zapinanie svetiel automaticky spinac s detektorom pohybu č. 770089. Asi pred rokom sa mi pokazil jednoducho si robil co chcel a zapinal ako sa mu chcelo. Dal som ho reklamovat a reklamacia bola uznana dali mi novy spinac. Lenze ten zasa po urcitej dobe robi to same. Ked je napr. vypnuty tak sa sam zapne na trvale svietenie apod. Mozete mi prosim poradit co s tym mam robit alebo ci sa to da nejako zmenit v nastaveniach troch nastavovacích prvkov? Alebo je spinac zasa zlý.

Dakujem za skoru odpoved.

S pozdravom

Mrňák Jiří

Odpoved prosim poslite na moj mail ktory je uvedeny vyssie. Dakujem.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Jozef Sabol

Dátum: 16.05. 2014

Dobrý deň,

poprosím Vás podľa priloženého návodu skontrolovať všetky parametre (typ a príkon záťaže, zapojenie spínača), umiestnenie spínača. Ďalej odporúčam urobiť korekcie v nastaveniach parametrov ako sú vzdialenosť, citlivosť a dobu svietenia. 

Ak sú všetky podmienky splnené, poprosím prístroj reklamovať.
 

Prílohy:
- LE02251AA.pdf

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na jozef.sabol@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601. Jozef Sabol

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo