Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Prúdový chránič - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 023 772 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Prúdový chránič

Meno: Ján Makan

Dátum: 01.09. 2011

Zaradenie: Axolute

Dobrý deň chcem sa spýtať zakúpil som si Váš výrobok prúdový chránič s istením C16A katalógové číslo 07964 a neviem ho zapojiť keďže nemá označenú svorkovnicu kde pripojím neutrálny vodič N modrý môžete mi poradiť?

Ďakujem.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Róbert Borka

Dátum: 02.09. 2011

Dobrý deň, neutrálny vodič môžete pripojiť na ľubovoľnú svorku. Správna funkcia prúdového chrániča tým nebude ovplyvnená. Takisto ani funkcia TEST tlačidla nebude ovplyvnená, treba však mať na pamäti, že ovládacie napätie pre funkciu testu je 195-440V AC.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na robert.borka@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601. Róbert Borka

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo