Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Automatické spínače s detektorom pohybu - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 684 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Automatické spínače s detektorom pohybu

Meno: Jozef Šály

Dátum: 20.12. 2012

Zaradenie: Valena

Dobrý deň, kúpil som si 2 ks "automatický spínač s detektorom pohybu" 774189.
Pri ich montáži som po otvorení zalepenej škatule zistil, že v jednom balení chýba kryt, ktorý je okolo senzoru a zakrýva nastavovacie potenciometre.
Ďalej sa chcem opýtať na deklarovaný uhol detekcie: 180°. Keď sa pohybujem popri stene na ktorej je spínač osadený zareaguje až keď som cca 2m od spínača, t.j. keď sa vplyvom šírky tela toto dostane do snímaného uhla cca 140´. Čiže uhol cca 20´ od steny je hluchý a nerozsvieti sa osvetlenie. Uvedený drahší typ som zvoli práve preto, že potrebujem snímanie uhla 180´?

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Gabriel Kocsis

Dátum: 21.12. 2012

Zdravim Ak chyba kryt,reklamujte vyrobok,Bude Vam vymeneny.Navod na aut.spinac v prilohe.Co sa tyka zaberu,skuste nastavit prislusny potenciometer na max.

Prílohy:
- 774189.pdf

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na gabriel.kocsis@legrand.sk alebo na telefónnom čísle 02/32 153 601. Gabriel Kocsis

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo