Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Dostupnosť Céliane rámčekov - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 028 021 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Dostupnosť Céliane rámčekov

Meno: Štefan

Dátum: 18.08. 2023

Zaradenie: Valena

Dobrý deň,
chcem sa spýtať prečo je mnoho farieb rámčekov nedostupných, nie sú ani v katalógu a nie sú v žiadnom eshope skladom.
Pred časom sme zakúpili Céliane stmievač, vyskúšali sme viacero a tento fungoval najlepšie s krytkou 066652 - oranžová graph. Keď sme o rok chceli vymeniť za céliane ostatné vypínače v miestnosti, bol som predajcom kontaktovaný, že žltú graph nemajú a podobná je žltá graph. Takže sme vzali 066671 pre ostatné vypínače a 066672 pre stmievač aby sme to mali zladené.
Teraz som chcel aj zásuvky pomeniť za Céliane a na moje prekvapenie, žltá graph nie je nikde dostupná, ani v katalógu nie je.

Toto je bežné, že Legrand mení vizuál raz za čas? Z môjho pohľadu je to stopka pre kúpu ďalších Céliane, ktoré sme si veľmi obľúbili a postupne sme chceli pomeniť za klasickej Valeny v celom dome.

Alebo budú ešte tieto nedostupné farby dostupné?

Ďakujem

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 11.09. 2023

Dobrý deň,
 
to ktorý produkt sa rozhodne marketing zrušiť na základe predaju daného produktu, nedokážeme nijako ovplyvniť. Ak sa nejaký produkt nepredáva podľa predstáv, tak je pochopiteľné, že sa môžu rozhodnúť a ukončení jeho výroby. Niekedy je za daný produkt vytvorená náhrada, ale vo farebných dizajnoch rámikov, väčšinou farba iba zanikne bez náhrady. Ak by ste chceli konkrétne množstvo niektorého farebného prevedenia rámiku z rady Celiane, ktorý sa už nevyrába, môžeme sa pokúsiť Vám pár kusov nájsť.
 
Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421 917 866 552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo