Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Zásuvka dátová Valena Life RJ45 - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 027 159 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Zásuvka dátová Valena Life RJ45

Meno: Eugen Czermak

Dátum: 07.06. 2023

Zaradenie: Valena

Dobrý deň,

mám RD novostavbu a ako ethernetový kábel bol potiahnutý F/UTP Cat 6 AWG23 LSOH 250MHz (SOLARIX). Chcem v celom dome kolekciu Valena Life a neviem presne ktorá dátová zásuvka je pre daný typ káblu najvhodnešia. Dodávateľ u ktorého plánujem materiál zakúpiť (Hagard Hall - Nitra) má v ponuke dve varianty pre Cat 6 a to:
- Zásuvka dátová Valena Life 753146 RJ45 STP 6
- Zásuvka dátová Valena Life 753142 RJ45 UTP 6

Viete mi prosím poradiť, ktorá zásuvka bude tá pravá?
Je eventuálne možné pre tento typ kábla použiť aj zásuvku z kolekcie Valena Life, ktorá je určená pre kábel s tienením ale z inej kategórie napr. Cat5e, Cat 6A ?

Ďakujem
S pozdravom
Eugen Czermak

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 03.07. 2023

Dobrý deň,

STP zásuvka bude pre vašu stavbu ideálna, je to vlastne tienená zásuvka, takže netreba sa zlaknúť toho označenia. Určite by som nepoužíval nižčiu kategóriu zásuvky, ako kategóriu káblu, jedine vyššiu, čiže 5e nie, 6A áno. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421 917 866 552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo