Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Komunikátor - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 997 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Komunikátor

Meno: Milan

Dátum: 13.02. 2023

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Prajem pekný deň.
U Zákazníka mame namontovaný komunikátor 369338 a s displejom. Po určitom období cca tri roky. mu nejde otvoriť bránku. keď stlačí na vnútornom displeji kľúč nič sa nedej.
Keď zatlačí hviezdičky otvorí ten výstup ktorým otváral dvere kľúčikom, lenže len na pár mikrosekúnd. Viete mi prosím pomôcť. Za info vopred Ďakujem . S pozdravom Milko :)

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 27.02. 2023

Dobrý deň,

najčastejším dôvodom bývajú zaoxidované kontakty na vonakajšom paneli. Cez dieru na zadnej strane sa dovnútra dostane dažďová voda a jej pôsobením zoxiduje svorkovnica. Skúste skontrolovať svokovnicu na vonkajšom paneli. Môžete vyskúšať demontovať celý systém a vyskúšať jeho funkčnosť na pracovnom stole. Meracím prístrojom premerajte napätie na svorkách L+L-, či po stlačení klúča sa objaví na svorkách napätie. Po stlačení hviezdičky by vám malo cvaknúť relé medzi kontaktami G+G-. Ak ani na stole nebude fungovať, tak je najskôr vonkaší panel pokazený. Náhrada za panel je 369339. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421917866552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo