Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Signálka Niloe - ako zapojiť - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 025 193 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Signálka Niloe - ako zapojiť

Meno: Martin

Dátum: 27.11. 2022

Zaradenie: Rôzne

Dobrý deň, chcel by som sa informovať ako zapojiť signálku na jeden z dvoch vypínačov č. 6 z rady Niloe. Nikde som nenašiel žiadny produktový list. Ideálne keby signálka svietila vtedy, keď svetlo nesvieti.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 28.11. 2022

Dobrý deň,
ak ide o LED signálku 764521, tak k nej neexistuje schéma zapojenia, ale princíp je jednoduchý. Ak ju chcete zapojiť ako orientačnú LED, čiže svieti vtedy ak je svetlo vypnuté, stačí ju zapojiť medzi druhý výstup vypínača č.6 (ten, ktorý nie je pripojený na záťaž) a neutrálneho vodiča. 
 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421917866552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo