Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Problem s hlavicami Netatmo Valve - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 687 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Problem s hlavicami Netatmo Valve

Meno: Matej Guráň

Dátum: 07.11. 2022

Zaradenie: NetatmoPro

Zdravim,

dlhodobo mam problem s tym, ze ked niekto v nasej domacnosti zabudne otvorene okno (viac ako 30min) a nasledne sa zavrie, tak hodnota teploty na hlavici sa uz nevrati do normalu ale aj pri kurani ukazuje niekolko stupnov menej ako by mala. Kuri teda az dovtedy, kym si nevsimnem, ze je v izbe prilis teplo a nevytiehnem baterky a nevlozim ich naspat, vtedy sa restartuje a hned zacne merat normalnu teplotu (takisto sa aj zavrie...)

Viete mi prosim pomoct -co s tym? Pozeral som aj moznosti, ale v APIne nie je ziadna moznost na restart hlavice.

Dakujem

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 25.11. 2022

Dobrý deň,

koľko hlavíc máte inštalovaných v domácnosti ? Majú podobný problém všetky inštalované hlavice ? Vyskúšali ste vymeniť batérie ? 
Reset hlavice môžete urobiť tak, že hlavicu odstránite z aplikácie a znovu pridáte do aplikácie. Odpovede mi prosím pošlite do mailu, potom sa pozrieme na problém bližšie. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421917866552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo