Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Legrand Smarther pripojenie do Wifi - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 023 295 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Legrand Smarther pripojenie do Wifi

Meno: Ivan Dovala

Dátum: 26.10. 2022

Zaradenie: Rôzne

Zdravim.

Mame 3x termostat Smarther Legrand 8002. Nedari sa mi ich prihlasit cez aplikaciu do siete, hoci vsetko prebieha ako ma. Aplikacia smarther najde (jeho wifi), vypise ze ho navstavuje,, potom prejde naspat na domacu wifi a tu to po chvilke skonci, ze sa produkt nepodarilo prihlasit do siete (kod chyby 8.4.22). Skusal som uz vsetko mozne. Menit siet aj jej zabezpecenie, netusim co s tym. Javi sa to, ako keby to nastavenie nepreslo do Smarthery.

Ide o kalsicku domacu wifi 2.4Ghz., pouzivame viacero smart zariadeni inych znaciek, neni problem. predtym sme dokonca mali starsi termostat bitcino ktory vyzera rovnako, a ten fungoval (ina appka). Poradte prosim, potrebujeme surne stiahnut Jas na termostate v spalni, velmi rusi a inak ako cez Appku to nejde.

dakujem.

s pozdravom

Ivan Dovala
Zilina

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 25.11. 2022

Dobrý deň,
je viacero dôvodov kvôli ktorým mohla vniknúť táto chyba. Najlepšie ako vylúčiť wifi router je vyskúšať pripojiť termostat na mobilný hot-spot z druhého mobilného telefónu. S jedným telefónom pomocou aplikácie Home + Control konfigurovať Smarther a druhým telefónom zdielať pripojenie hot-spotom. Ak problém naďalej pretrváva, tak ma kontaktuje buď mailom alebo telefonicky. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.com alebo na telefónnom čísle +421917866552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo