Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
rada ohladne videovratnika - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 428 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

rada ohladne videovratnika

Meno: Radovan

Dátum: 14.02. 2022

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Dobry den.
Zhanam radu ako by som mohol vyriesit moju situaciu pre vyber vhodneho videovratnika. Kabelaz uz mam dotiahnutu nasledujucim sposobom, od buduceho zvonceka mam natiahnuty kabel do technickej miestosti a taktiez kabel od monitora do technickej miestonosti, k monitoru elektricky kabel nemam dotiahnuty, kabel bol pouzity ftp cat 5e. pri zvonceku chcem mat aj magneticky zamok na odomykanie malej branky. Viete mi poradit ci viem zakupit nejaky set pri ktorom by som nemusel robit ziadne dodatocne tahanie kabla?
Dakujem za radu a odporucanie.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Timotej Smolek

Dátum: 04.03. 2022

Dobrý deň,
ak nemáte ku vnútornej jednotke dotiahnuté napájanie, tak je tu pár video sád, ktoré sú napájané zo zdroja v rozvádzači/technickej miestnosti. Môžete si vybrať medzi sadami Classe 100 -  364614, 364612 alebo Classe 300 - 363911.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na timotej.smolek@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421 917 866 552. Timotej Smolek

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo