Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Schéma Valena Life 752112 - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 024 544 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Schéma Valena Life 752112

Meno: Martin

Dátum: 18.06. 2021

Zaradenie: Valena

Dobrý deň.
Potreboaval by som poradiť s tlačidlom s orientačným osvetlením Valena Life 752112.
Je možné ho zapojiť tak, že po stlačení sa mi zopne zariadenie na určitý čas a počas tohto času by svietila LEDka na tlačidle? Po skončení tohto času, by LEDka zhasla. Mal by som takto tri paralelné tlačidlá, ktorými by sa spúšťalo dané zariadenie z troch rôznych miest v dome na určitú dobu (to by som riešil mimo tlačidiel nejakým časovačom s relé).
Tak isto ma zaujíma tá schéma na obale. Tam sú dve rôzne zapojenia? Ako signalizačné a orientačné osvetlenie LEDky na tlačidle? Čo presne znamená ten nákres na zadnej strane tlačidla. Resp. aj na ostatných prístrojoch, vypínačoch. Máte nejaký zoznam týchto schém?
Ďakujem.

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo