Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Dostupnosť Valena Allure - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 181 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Dostupnosť Valena Allure

Meno: Štefan

Dátum: 16.11. 2020

Zaradenie: Valena

Dobrý deň,
chcem sa spýtať ako je to s dostupnosťou Valena Allure. Už pred dvoma rokmi sa tu niekto pýtal na dostupnosť tejto série na Slovensku, no mám problém ich nájsť skladom aj v ČR. Prakticky biele spínače/rámčeky viem narátať na prstoch koľko je ich skladom v eshopoch na Slovensku.
Bude sa dačo meniť v tomto? Valena Life ma zaujala, no doma sa páči Allure (inak sú zhodné s Life), ale ak by som mal Allure v celom dome, v prípade nejakej zmeny alebo poruchy by som nechcel čakať na každú maličkosť niekoľko týždňov na dodanie, ak bude ešte vôbec táto rada dostupná.. Keďže po dvoch rokoch sa situácia nezmenila, reps. zhoršila z môho pohľadu..

Ďakujem!

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Daniel Strkula

Dátum: 20.11. 2020

Dobry den,

Valena Allure je dostupna aj pre SK trh, neplanuje sa vsak drzat skladovo. Skladovo to nedrzia ani v CZ, cize vsetky produkty sa musia objednavat z FR a dodanie moze trvat priblizne dva tyzdne. 

Prajem pekny den. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na daniel.strkula@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624. Daniel Strkula

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo