Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
videovrátnik - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 972 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

videovrátnik

Meno: Rusnak

Dátum: 11.05. 2020

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Dobrý deň,

vedeli by ste mi prosím odporučiť videovrátnika na jedny dvere, ktoré máme už osadené prístupovým systémom na chip, ale potrebovali by sme vedieť otvárať tieto dvere aj cez videovrátnika (vzdialenosť do 50m). Prístupový systém posiela do el. zámku 12V na niekoľko sekúnd, ale je možné ho prestaviť na "suchý kontakt". Uvažovali sme o vrátnikovi s odchodovým tlačidlo, (ktoré by sme neinštalovali, nakoľko z vnútra je kľučka) ale na jeho miesto by sme napojili spínací kontakt prístupového systému. Máte prosím nejaký model aj s odchodovým tlačidlom? Uprednostnili ba sme čo najjednoduchšie riešenie.

Vopred ďakujem.

Rusnak

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo