Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
nekvalita - Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 023 816 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

nekvalita

Meno: Peter

Dátum: 29.03. 2018

Zaradenie: Céliane

Je normalne, ze vam po roku a pol pouzivania zacnu iskrit pri zapinani a vypinani vypinace celiane? Myslel som si, ze kupujem kvalitu ale mylil som sa. Asi sa pri vyrobe zase niekde setrilo.

LEGRAND ODPOVEDÁ

Meno: Daniel Strkula

Dátum: 24.04. 2018

Dobry den,

pri kazdom rozpinani obvodu nastava prechodny jav kde sa moze natiahnut obluk, zalezi to od mnoho faktorov, jednym z nich je aj impedancia obvodu. Najvacsie "iskrenie" teda moze nastat pri rozpinani spinanych zdrojov ako je LED. Pri normalnom pouzivani vypinacov to nie je nijak vyznamny jav, zivotnost vypinacov vsak moze ovplyvnit umyselne pomale vypinanie/zapinanie alebo drzanie vypinaca v stredovej polohe. 

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte priamo na daniel.strkula@legrand.sk alebo na telefónnom čísle +421/2 32 153 624. Daniel Strkula

PRIDAŤ ODPOVEĎ

Odpovede môžu pridávať iba pracovníci spoločnosti Legrand. Ak pracujete v spoločnosti Legrand, prihláste sa prosím.

Zadajte heslo