Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 953 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: peter marko

Dátum: 12.12. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: NetatmoPro

co sa to tam deje?

dobry den,

uz niekolko dni cele netatmo poriadne nefunguje - hlavne home+control

tento stav je upne nemyslitelny - co sa to tam deje? predpokladam ze to bude zlucenim legrand a netatmo ... ako dlho toto este bude trvat?

dakujem

Meno: František

Dátum: 09.12. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovrátnik Legrand 369200

Dobrý deň, viete mi poslať konektor k vonkajšej jednotke / 6 polový plastový - modrej farby - pôvodný je nefunkčný - je to ako lego - z dvoch častí do seba zapadá. Prípadne kde by som tento originál diel vedel obstarať.

S pozdravom F. Masaryk

Meno: Martin

Dátum: 28.11. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Nahrada Celiane 067263 - Prístroj MYHOME RADIO ovládanie žalúzií

Dobry den,

mame instalaciu Celiane a na vacsine pristrojov sa po case odlamuju plastove jazycky nad spinacmi – je to velmi zle mechanicky vyrieseny typ pristrojov, menili sme ich pocas 5-6 rokov uz niekolko koli odlomeniu tenkeho plastoveho jazycka, co odstavi inak funkcny spinac (stmievace, vypinace, zaluzie,atd).

Viete prosim doporucit iny typ, kludne aj iny design (nie Celiane) pristrojov od Legrand ktory to nema takto riesene, a ktory by pasoval do existujucich adapterov v stene, aby sme nemuseli vsetko menit? Vonkajsie ramiky, aj tlacitka by sa samozrejme vymenili.

Vdaka za radu...


Meno: Martin

Dátum: 27.11. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Signálka Niloe - ako zapojiť

Dobrý deň, chcel by som sa informovať ako zapojiť signálku na jeden z dvoch vypínačov č. 6 z rady Niloe. Nikde som nenašiel žiadny produktový list. Ideálne keby signálka svietila vtedy, keď svetlo nesvieti.

Meno: Martin Vojtek

Dátum: 24.11. 2022

Zodpovedané: Áno

DLP Inštalačný kanál 80x50mm - 010412

Dobry den chcel by som Vas pozidat o zaslanie vyhlasenie o zhode ku kablovemu zlabu DLP Inštalačný kanál 80x50mm - 010412.

Vopred dakujem.