Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 982 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Róbert

Dátum: 08.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: NetatmoPro

Chybné zariadenie?

Dobrý deň, kúpil som štartovací balík termo hlavíc Netatmo. Zatiaľ to beriem ako najhoršie rozhodnutie v mojom živote. Inštalovali sme ich tri mesiace po nákupe takže predaj§a je mimo a vrátiť to neviem. Servis na Slovensku - nie je. Tak sa pýtam tu o radu, pomoc. Som laik tak aj píšem. Nauštaloval som hlavíce. Prvé pôrodné problémy časté vybitie batérií (zistil som že nepoužívať nabíjacie (čožéééé???)). Kúpil som 10 ks kvalitných jednorazoviek podľa odporúčaní. Vybili sa takisto rýchlo. Zistil som, že to bude asi ventilom. Síce úplne nové ale zasekávali. Použil som silikové mazivo. Na jednej hlavici problém pretrváva aj keď ventil po stlačení rukou ide hladko. Vymenil som hlavice navzájom v miestnostiach aby som zistil či problém bude vo ventile alebo v hlavici. V hlavici. Kde ju reklamovať a ako? Batéria v nej vydrží max 2týždne a potom hneď je nutné meniť inak to kúri na plný kotol. A to sme chceli ušetriť. No ďakujem pekne. Nové hlavice, kopec batérií, kopec nervov a výsledok nikde.

Meno: Martin Zahorsky

Dátum: 05.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Kompatibilne ziarovky so stmievacmi valena life

Dobry den,
chcel by som sa informovat ohladom kompatibilnych ziaroviek so smievacmi valena life. Mam doma asi 4 rocne stmievace ktore nefungovali dobre s viacerymi led ziarovkami ktore som mal k dispozicii. Preto by som sa chcel spytat, ci uz mate nejake konkretne odskusane ktore by mali fungovat spolahlivo. Otocne smievace mam na nocne lampy, tam by som potreboval ziarovky E14/E27 a tlacitkove na hlavne osvetlenia, tam mam E27.
Dakujem za odporucania.
S pozdravom
Martin

Meno: ivan baltay

Dátum: 03.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Netatmo Termostat

Dobrý deň, na dome máme pri Protherm kotli Netatmo prenosný termostat. Internetové pripojenie máme iba základné. Router nemá žiadnu špeciálnu konfiguráciu na detegovanie vnútorných zariadení a ich propagovanie mimo lokalnu wifi. Aké úpravy treba spraviť, aby bol Netatmo termostat ovládateľný vzdialene pls?

s pozdravom,
Ivan Baltay

Meno: Tibor

Dátum: 02.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena life

Dobrý deň chcem sa opýtať na zapojenie (schéma)na vypínače 6-7-7-6 mohli by ste mi to poslať na e-mail vopred ďakujem

Meno: Michal Ďorda

Dátum: 21.01. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Párovanie vypínačov žalúzí

Dobrý deň,

nainštaloval som hlavnú jednotku pre Valena Life with Netatmo, ktorú som pripojil regulérne do domácej 2,4GHz WiFi siete cez Home+Control a vytvoril domácnosť.

Problémom je, že nech skúšam ako skúšam pripojiť 6ks ovládačov na žalúzie po rôznych izbách a jednu zásuvku v kúpelni, tie nevidím nikde v domácnosti počas tvorby samotnej domácnosti v appke. Proces inštalácie mi občas ponúkne hľadať iné zariadenia (ale nerozumiem kedy ich ponúkne a kedy nie), pri niektorých vytváraniach domácnosti mi ani nedovolí hľadať iné zariadenia. Všetky ovládače a zásuvka svietia permanentne na červeno, akonáhľe do nich pustím elekrický prúd a funguje ako štandardné ovládače bez diaľkového ovládania. Napadá Vám, kde by mohol byť problém s ich pripájaním?

S pozdravom
Michal