Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 030 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Silvia

Dátum: 16.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Livinglight transparetny ramik - je mozne pouzit ramik aj na zasuvky?

Dobry den,

da sa prosim pouzit transparetny ramik z rady Livinglight aj pre zasuvku?
Napr. da sa do transparetneho ramika vlozit zasuvka z rady Galena life alebo Valena life? Pripadne inej rady?

Dakujem

Silvia

Meno: Matej

Dátum: 15.01. 2018

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Rôzne

Podlahový termostat, regulovanie preistorovej teploty.

Dobrý deň,
podlahový termostat 770091, 770291, 774191 reguluje aj podľa priestorovej teploty v miestnosti, alebo iba teplotu podlahy? Priložený snímač teploty musí byť umiestnený v podlahe?

Meno: Tomáš Maďak

Dátum: 14.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand video vratnik

Dobry den,

chcem sa spytat ci je mozne napojit legrand videovratnika napr. verzie 369300, tak aby som ho prepojil este na tlacidlo pred vstupom do domu.

Dakujem

Meno: Martin Trnka

Dátum: 11.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

videovrátnik - porucha pri zdvihnutí

Dobrý deň. Zakúpil som videovrátnika (369220). Napojený je cez originálne trafo. vonkajšia jednotka je napojená cez UTP kábel dlhý cca 25 metrov. Pri zazvonení z vonka sa ozve zvoncek a zobrazí sa video vo vnutri avšak pri následnom zdvihnutí pomocou tlačidla (telefón) sa spojenie preruší a vnútorná jednotka stratí obraz. Po tomto sa s ňou nedá nič urobiť. Je nutné len čakať cca 5minút, kým sa sa dá opať zazvoniť alebo sledovať čo sa deje vonku pomocou tlačidla (oko). Problém sa však neobjavuje ak z vnútornej jednotky použijem tlačidlo (oko) a potom následne tlačidlo (telefón), v tomto prípade je počuť aj vidieť von na ulicu a videohovor sa dá aj ukončiť. Padá to len v prípade ak sa zazvoní z vonkajšej jednotky.

ďakujem za odpoveď

Meno: Marian

Dátum: 08.01. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

svetlo s DALI

Dobry den, existuje stmievaci vypinac s DALI? mame LED svetlo uz aj s DALI prevodnikom, mame natiahnuty 5 zilovy kabel a potrebujeme uz len DALI stmievaci vypinac.
A s tym suvisi aj druha otazka - je mozne 2 taketo DALI stmievacie vypinace pouzivat aj ako schodiskove?