Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 796 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Juraj

Dátum: 25.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ovládanie žalúzií

Dobrý deň
Chcem sa opýtať na označenie svoriek, lebo nemám tam žiadne. Jedná sa o spínač ovládania žalúzií LEGRAND VALENA 774404
Ďakujem

Meno: Adrian

Dátum: 23.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

šróbik

Dobrý deň, kúpil som Legrand video kit 369220. Pri montáži vonkajšej jednotky som stratil jeden šróbik zo spodnej krytky. Zo spodu tejto krytky sú dva šróbiky. Jeden som stratil. Dajú sa kúpiť samostatne?

Meno: Španko Marian

Dátum: 21.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Otočný stmievac legrand

Dobrý deň ,mám nainštalovaný otočný stmievac Legrand,neviem jeho tipove označenie ,ale stmieva 8led žiaroviek GU10 5W...otázka ,či otacanim kolieska stmievania má dôjsť k úplnému zhasnutiu žiaroviek alebo zostanú pri minime na určitej intenzite svietenia..zatlačením kolieska sa vypnú pekne plynule ...aj zväčšenie intenzity je v poriadku ...ďakujem za vašu odpoveď

Meno: Vnek Stanislav, Ing.

Dátum: 18.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Technické char.prepäťových ochrán

Dobrý deň!
Kde nájdem technické charakteristiky kombinovaných zvodičov prepätia typu
1+2 (B+C)so štandardnou zvodovou kapacitou Iimp=8kA/pól ? Zaujíma ma najmä tolerančné pásmo miliampérového bodu Uc pre potreby vyhodnotenia stavu SPD pri periodickej revízii.
Ďakujem !
Vnek

Meno: Peter

Dátum: 17.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Programovateľný termostat 7 523 35

Dobrý deň,
Prosím Vás mám programovateľný termostat 7 523 35. Začal mi ukazovať nezmyselné teploty v miestnosti. Keď vyrovnám v nastaveniach teplotu v miestnosti za cca 10 min ukazuje zas niečo iné ako je skutočnosť. Mohlo v ňom odísť nejaké čidllo ?
Výsledkom toto je že termostat nezmyselne zapína a vypína kotol každých 10 min.
Je možné takú chybu odstrániť ? Termostat už nie je v záruke.
Ďakujem