Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 174 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Ľubomír

Dátum: 05.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Pripojenie mikrofónu cez podlahu

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu.
Rekonštruujeme u nás kostol a chceli by sme v podlahe priviesť prívodný kábel k mikrofónu, ktorý by bol ukončený v podlahovej krabici, v ktorej by bol konektor, do ktorého by sa potom pripájal samotný mikrofón.
Vedeli by sme to nejako vyriešiť so systémom Pop up?

Ďakujem, Ľubo

Meno: Rudolf

Dátum: 05.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand Videovrátnik

Dobrý deň,
chcel by som sa informovať je možnosť zapojiť Legrand videovrátnika s LCD obrazovkou aj cez kábel cat6 drôt s tým že mi prechádza cez poistkovú skrinku kde by som ho rozpojil pridal na lištu nejaký menič napätia miesto adaptéra aby som nemusel mať zásuvku vedľa LCD displeja?
Ďakujem

Meno: Vladimír

Dátum: 04.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena Life - Zásuvka 1x RJ45 Cat.5e FTP

Dobrý deň,
prosil by som o informáciu, ako zapojiť káble do dátovej zásuvky. Na zadnej strane sú štyri otočné "kolieska"........?
Ďakujem za odpoveď.

Meno: Lukáš Kajan

Dátum: 30.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Bzučiaci stmievač Valena

Dobrý deň, mám problém so stmievačom Valena Life 752162. Svetlo, ktoré je naň napojené bzučí veľmi silno a pri stmievaní sa mi niekedy stane, že zabliká. Skúšal som svetlo na običajnom vypínači a tam nebzučalo, takisto som vymenil svetlo a zapojil druhé, nepomohlo.
Svetlo je https://www.eglo.sk/produkt/96544-romendo-1/
Viete mi prosím poradiť, ako vyriešiť tento problém? Ďakujem

Meno: Roman

Dátum: 27.11. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

led stmievac

dobry den

chcem sa spytat na led stmievac valena life,, tento stmievac po odstraneni tlacidiel sa pod nimi nachadzaju nastavovacie gombiky ktorych stlacenim roznych kombinacii sa stmievac nejak nastavi,, bohuzial v prilozenom navode je len obrazkovy popis vyrobku ale slovne tam nie je nic napisane, no a niektorym obrazkom nerozumiem co znazornuju a co sa da nastavit tymi kombinaciami tlacidiel, nemate k dispozicii navod ktory by aj slovne popisoval tieto nastavovacie funkcie?

dakujem