Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 765 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Radoslav

Dátum: 14.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena Life 7 521 62 Zapojenie svetla s vypinacom

Zdravim,

Potreboval by som zapojit stmievac Valena life sucastne s vypinacom, avsak na internete som k tomu nenasiel ziadnu schemu...

Je niekde k dizpozicii?


Dakujem

Meno: Matej

Dátum: 11.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300x Wi Fi

Dobry den,
Kedze ste mi na predoslu otazku nezodpovedali, tak sa skusim este raz opytat. Po vymene telefonu sa neviem pripojit cez mobilnu aplikaciu Door Entry.Skusal som zariadenie resetnu, dalej som si vymazal ucet a vytvoril novy a aj napriek tomuto sa nieviek k zariadeniu pripojit.Dalej som skusil vnutornu jednotku pripojit na inu wifi siet, na tu istu siet som pripojil telefon a stale mi nenajde vnutornu jednotku.Skusal som uz viacej telefonov, ale bez uspechu.
Mate este napady co moze byt problem?

Meno: František Kluka

Dátum: 11.12. 2019

Zodpovedané: Áno

vytvorenie oddeleného klimatizovaného priestoru

Dobrý deň,
vo firme máme malú serverovňu, umiestnené su v ňom 4 racky 42U, riešime vytvorenie oddeleného klimatizovaného priestoru, poskytujúceho optimálne chladenie pre servery (studená/teplá ulička), chceme to riešiť dodávateľsky, rozmer priestoru je cca 4x4 metre. Potrebujeme približnú informáciu ohľadom cenovej kalkulácie.Priestory(uličky) by boli oddelené priehľadným materiálom (plexi.....)

Suma orientačná, aby sme vedeli zadať naplánovanie na budúci rok.

Ďakujem
S pozdravom
František Kluka Ing.
Národný bezpečnostný úrad
Budatínska 30
851 06 Bratislava
frantisek.kluka@nbu.gov.sk
02 6869 2733

Meno: Ľuboš vlček

Dátum: 11.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Kancelárska zásuvka LEGRAND - POP UP

ako sa da prosim vybrat zasuvova kocka z dvojzasuvky Kancelárska zásuvka LEGRAND - POP UP?

Meno: Matej

Dátum: 06.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300x Wi Fi

Dobry den,
Chcem vas poprosit o radu.CCa po roku odkedy mam videovratnika classe 300x WIFI som vymenil telefon.Po nainstalovani aplikacie a prihlaseni sa zrazu neviem pripojit k zariedeniu.Uz som skusil zariadenie resetnut,plus som skusil aj wifi na zariadeni resetnut, dalej som so zariadenia vymazal vsetky konta a aj napriek tomu sa neviem pripojit k zariadeniu.
Viete mi stym poradit?Vopred dakujem