Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 814 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Radoslav Kalina

Dátum: 02.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand 7″ Video vstupná sada – Zrkadlový efekt - nef. nastavenie

Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o radu o nastavenie typu zvonenia a hlavne jej dĺžky. Jedná sa o Vaše zariadenie (https://vratniky.legrand.sk/produkt/7-video-vstupna-sada-zrkadlovy-efekt/), ktoré je úplne super, až na tento malý detail. No verím, že spolu to zvládneme. Ak postupujem podľa tak sa zdá, že všetko je v pohode, no pri zvonení melódia zmenená nie je a už vôbec nie jej dĺžka. Zvoní mi to max 5s. Mám na to napojenú CCTV kameru a bránu. Poraďte mi kde môžem robiť chybu. Ďakujem. S pozdravom Rado

Meno: Dušan

Dátum: 30.12. 2019

Zodpovedané: Áno

otázka

Dobrý deň, kto prosím vybavuje tieto otázky? nedostal som odpoveď

Meno: Peter Stitik

Dátum: 19.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

LEGRAND 369330 videovrátnik

Dobry den,
Pri vnutornej jednotke nemam 230V. Tam kde by som chcel umiestnit vnutornu jednotku mam len FTP kabel. Druha koncovka kabla je v skine, kde su istice. Z vonka tak isto ide FTP do tej skrinky.

Otazka je, ci je mozne pouzivat FTP aj na napajania tak, ze adapter by bol v skrinke kde su istice? (existuje nieco podobne ako power over ethernet?)

Dakujem
Peter

Meno: Ján Síleš

Dátum: 17.12. 2019

Zodpovedané: Áno

ChiefCMS492

Dobrý deň,

dodáva Legrand na Slovensko podhľadový box pre projektor Chief CMS492? Ďakujem za odpoveď.

Meno: Kiss Viliam

Dátum: 15.12. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievač Valena Life

Dobrý deň
Poprosím o zoznam kompatibilných Led GU10 ktoré spolupracujú so stmievačom Valena Life otočné. Za odpoveď ďakujem. Už som skúšal štyri druhy a neúspešne.