Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 185 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Martin Balaz

Dátum: 29.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievač a LED žiarovky

Dobry den,

rad by som sa spytal, preco stmievac Legrand Vlena Life 752260 v kombinacii s LED stmievatelnou ziarovkou OSRAM Parathom 8W (PAR16, patica GU10) ju nedokaze stlmit uplne. Na lustri su taketo ziarovky 3. Je chyba v ziarovkach alebo v stmievaci? Dakujem

Meno: Marian Janec

Dátum: 29.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Vyhlasenie o zhode

Dobry den, kde by som prosim nasiel vyhlasenie o zhode k zasuvke na DIN listu:
Legrand 004280 a isticu Legrand 419133.
Dakujem

Meno: Dušan

Dátum: 27.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videotelefón volanie na mobil

Dobrý deň.
Má prosím vás tento videotelefón Classe 100 Standart (V12E) číslo 344522 funkciu, že keď niekto zazvoní pri dverách príde mi volanie na môj osobný mobil a viem s ním komunikovať aj cez mobil? Ďakujem za odpoveď.

Meno: Tomáš

Dátum: 26.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena life s Netatmo - sila signálu

Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať na silu signálu bezdrôtového riešenia Valena life s Netatmo. Wifi router plánujem umiestniť na strop a a teda smart zásuvka s bránou by bola vo vzdialenosti cca 2,5 m od wifi routra. Je takáta vzdialenosť postačujúca na dostatočne silný signál, aby potom brána dokázala šíriť signál k vypínačom žalúzii do vzdialenosti cca 10 metrov cez dve tehlové priečky?

P.S.: Mám bungalov v tvare L

Meno: Tomáš

Dátum: 26.01. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Bude v budúcnosti aj Valena s Netatmo

Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať na možnú kombináciu rady Valena so smart riešením Netatmo. Všimol som si, že v ponuke máte iba radu Valena life. Plánujete v budúcnosti aj ďalšie rady prepojiť s týmto smart riešením?