Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 879 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Andrej Koscak

Dátum: 02.04. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Výmena krytiek a ramikov

Dobrý den, chcel by som vymeniť biele Valena krytky a rámiky v celom dome. Je možné u vás zakúpiť samostatne len biele krytky? Rámiky som videl že sa dajú kúpiť samostatne.

Dakujem.

Meno: Miro

Dátum: 01.04. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand Video vrátnik 369210

Dobry den,
je mozne pouzit vonkajsiu jednotku na vstupnu branu, ktora nie je chranena proti dazdu?
Dakujem.

Meno: Peter

Dátum: 29.03. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300X Wi-Fi + posuvná brána

Dobrý deň prajem,

mám zakúpený a nainštalovaný Classe 300X Wi-Fi - všetko ok a som s ním nesmierne spokojný. Dokúpil som aj prídavné relé 346210 s konfikurátorom 1 v T slote na ovládanie posuvnej brány - konkrétne pohon Key SUNKIT 40 s riadiacou jednotkou KEY CT-14AB2 - https://www.pohony-dando.sk/fotky8558/fotov/_ps_746KEY-A14.pdf

Po zapojení výstupu z prídavného relé do riadacej jednotky pohonu brány (slot SBS a COM) mi vôbec nefunguje otváranie brány ani cez vnútornú jednotku, ani vonkajšiu a dokonca ani cez apikáciu.

Mohli by ste mi prosím schému zapojenia celej zostavy resp. zapojenie relé - riadiaca jednotka brány? Resp. viete poradiť ako ďalej?

Ďakujem.
Peter

Meno: Palo

Dátum: 24.03. 2020

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Valena Life s Netatmo Smart

Dobrý deň,

Chcel by som sa informovať či vypínače Valena Life s Netatmo Smart fungujú s riadicími jednotkami ako napríklad Fibaro Home Center, prípadne Athom Homey? Alebo inou?

Je možné tieto vypínače integrovať do automatízacií týchto jednotiek?

Ďakujem.

Meno: Ján Kevély

Dátum: 10.03. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovrátnik

Dobrý deň,
mam zapojený videovrátnik (č. 3 692 20) a neviem zapnúť z vnútornej jednotky vonkajšiu kameru na zvončeku... existuje nejaký návod alebo manuál na ovládanie všetkých funkcií? lebo ten návod priložený v krabici je naprd...
Ďakujem