Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 931 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Jozef Vaško

Dátum: 21.06. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

obrateny obraz na master vnutornej jednotke

Dobry den,
prosim o radu, co sa stalo s master jednotkou 3 692 30. Odrazu sa dnes obraz z vonkajsej kamery ukazuje hore nohami (zrkadlovo prevrateny). Na Slave jednotke je vsak vsetko vporiadku a obraz sa zobrazuje spravne. Vyzera to teda ze kamera na vonkajsej jednotke je vporiadku, len na tej jednej vnutornej sa nieco "pomiesalo". Skusal som jednotky aj povypinat, poprepinat Master-Slave, no nic pomohlo. Je mozne to nejako opravit?
Dakujem

Meno: Martin

Dátum: 16.06. 2020

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300X Wifi_dĺžka zvonenia

Dobrý večer prajem,
Ako môžem predĺžiť dĺžku zvonenie, pretože nikdy nestihnem odblokovať MT, spustiť aplikáciu a začať komunikovať s osobou pred vonkajšou sadou. Stále mám iba zameškané hovory.
Ďakujem za pomoc

Martin ĎURICA

Meno: Michal Giret

Dátum: 05.06. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

viacnasobne ramiky na pristroje s IP

Dobry den chcel by som sa opýtať či sa dajú osadiť viacnásobné rámiky Valena life na prístroje s krytím IP 44
dakujem

Meno: Jan Klepek

Dátum: 02.06. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovratnik

Dobry den,

Rad bych si zapojil videovratnika 369230 (zobrazovaci jednotka, zvoncek, ovladani brany a zamku na branicke), ale jedine misto odkud muzu privest elektrinu je pres utp kabel. Zial druhy konec utp kabelu je v rozvadzaci, kde prostorove neviem umistit zasuvku + vase trafo. Mate nejake alternativni zapojeni (napr, mensi trafo, nebo nejaky jiny zdroj vasi vyroby, napr, na din listu) nebo muzu pouzit i jiny zdroj (WAGO - 787-692 (30,5V / 3A) nebo KNX-20E-640 (30V / 0.64A)?

Dekuji,
Jan Klepek

Meno: Tomko Július

Dátum: 02.06. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Prístupový systém

Mám dotaz . Bitcino dokáže zaznamenávať udalosti z prístupového systému, ktorí čip kedy otvoril dvere, poprípade kto z domáceho telefonu otvoril zámok. Ide o bytový dom 4 vchody po 16 bytov.