Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 031 042 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Patrik

Dátum: 07.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Nočné videnie 369339

Dobrý deň,

mám od vás video sadu 7" zrkadlový efekt s vonkajšou jednotkou 369339. Po vypnutí pouličného osvetlenia na vnútornom displeji v noci nie je vidno vôbec nič. U známych, ktorí majú rovnakú sadu je ale v úplnej tme pekne vidno obrysy okolia (stromy, cesta...). Môžem poprosiť o radu?

https://drive.google.com/file/d/15KXFeFcVEyIQEPaWKaQM-ETepXswNX1E/view?usp=sharing

Ďakujem.

Patrik

Meno: Noémi

Dátum: 05.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Netatmo

Dobry den,

Na vonkajsie zabezpecenie nasho domu by sme chceli umiestnit Netatmo Presence kamery s tym, ze by mali fungovat cez Homey.
V dome by sme chceli mat AEOTEC Senzor dverí a okien a aotec senzor pohybu.
Poradte mi k tomu, prosim, ciselnik k dveram (bez kamery), ktory by fungoval nasledovne:
Moznosti nastavenia cez tlacitko: Odchod z domu (aktivuju sa vsetky zabezpecovacie systemy v dome), Spanok (aktivuju sa len vonkajsie kamery).
Pri prichode domov by som potrebovala moznost deaktivovat system cez cip aj cez ciselnik.
Takisto, prosim, poradte, ake je najlepsie umiestnenie tohto ciselnika, kedze byvame v rodinnom dome, kde prv sa musi prejst cez vonkajsie kamery.

Dakujem.

Meno: Noémi

Dátum: 05.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Niloe zastrcka - schema napojenia

Dobry den,

Rada by som sa informovala ohladom schemy napajania zastrcky z rady Niloe. Mame od Vas rozne typy zastrciek, a vsetky sa napajaju nasledovne pri pohlade zozadu z lava do prava: N PE L. Pri Niloe na zadnes strane je ale tato schema presne naopak, a to: L PE N.

Napaja sa tato zastrcka inak, ako ostatne?

Dakujem.

Meno: Rastislav

Dátum: 25.09. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

366811 AUDIO VSTUPNÁ SADA

Dobrý deň,
dá sa použiť audio vstupná sada 366811, tak, že by som namietso domáceho telefónu Sprint L2, namontoval opäť vonkajší panel Linea 2000, bude fungovať komunikácia medzi dvoma panelmi Linea 2000?
Ďakujem za odpoveď. R.S.

Meno: Tomáš

Dátum: 22.09. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

vidoezvonček

Dobrý deň,
máme 2-vodičovú video vstupná sada 7” . Po zazvonení a zodvihnutí začne v repráku neznesiteľne pískať aj von aj vo vnútri, ako keď chytá spätnú väzbu mikrofón od repráka. Viete mi poradiť.

Ďakujem