Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 030 959 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Martin Šrámek

Dátum: 23.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Legrand UPS a RCCMD

Dobrý deň,

máme od Vás zakúpené dve zariadenia UPS a snažíme sa spojazdniť vypínanie serverov na diaľku prostredníctvom UPS a RCCMD. Je to prosím Vás možné aj bez zahrnutia UPS MAN softvéru alebo je to nutné. Ak je to možné vedeli by ste nám prosím poskytnúť materiály s detailnejším opisom než je na stránke ups.legrand.com/en/software/software-download
Ďakujem.

S pozdravom

Martin Šrámek
Technik TASR

Meno: Petra Devečková

Dátum: 21.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Cenová ponuka

Dorbý deň,
prosím Vás vedeli by ste mi vypracovať cenovú ponuku na zásuvky a vypínače na celý dom?
Rozpisku by som Vám poslala.
Ďakujem

Meno: Martin

Dátum: 18.06. 2021

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Schéma Valena Life 752112

Dobrý deň.
Potreboaval by som poradiť s tlačidlom s orientačným osvetlením Valena Life 752112.
Je možné ho zapojiť tak, že po stlačení sa mi zopne zariadenie na určitý čas a počas tohto času by svietila LEDka na tlačidle? Po skončení tohto času, by LEDka zhasla. Mal by som takto tri paralelné tlačidlá, ktorými by sa spúšťalo dané zariadenie z troch rôznych miest v dome na určitú dobu (to by som riešil mimo tlačidiel nejakým časovačom s relé).
Tak isto ma zaujíma tá schéma na obale. Tam sú dve rôzne zapojenia? Ako signalizačné a orientačné osvetlenie LEDky na tlačidle? Čo presne znamená ten nákres na zadnej strane tlačidla. Resp. aj na ostatných prístrojoch, vypínačoch. Máte nejaký zoznam týchto schém?
Ďakujem.

Meno: Martin

Dátum: 05.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Produkty sa nechcú spárovať

Dobrý deň,
mám problém s párovaním legrand valena life produktov. Kúpil som si starter pack valena life (kde by mal byť bridge s bezdrôtovym spínačom).

Akonáhle sa to snažím spárovať, bridge nereaguje, v aplikácii "Control + Life" keď chcem nájsť tento bridge je na výber len zo štyroch produktov ktorý ani jeden nie je tento bridge. Keď chcem spárovať bezdrôtový spínač ktorý je dodávaný v starter pack tak len dvakrát blikne na zeleno a potom na červeno (zelená, zelená, červená) a znovu nereaguje. Dokúpil som si aj žaluziove moduly ktoré len svietia neprerušovano na červeno.

čo s tým mám robiť?

Meno: Michal

Dátum: 01.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Meranie spotreby pre Lab

Zdravim
Hladame riesenie pre sledovanie spotreby(analyza) strojov pre Laboratorium,Protoshop a technicke miestnosti(kopresorovna,klimatizacna jednotka...).Zber dát by sme riesili cez sietove prepojenie(popr.daisy chain).Zobrazenie spotreby priamo na stroji nieje prioritou,ale neskorsie rozsirenie moznostou.Analyzu spotreby vsetkych strojov by sme chceli sledovat na dvoch PC..Jedna sa cca o 10 (max 20) zariadeni.Poprosim cenovu ponuku.