Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 182 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Patrik

Dátum: 29.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

dobrý deň

potrebujem zásuvky a vypínač v odtieni - brondzová tmavá
ďakujem

Meno: Pavol Zbončák

Dátum: 28.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

inštalácia drevovdom

chcem sa opýtať na odolnosť voči ohňu pre inštaláciu v drevodome u vypínačov, zasuviek a inštalačných lišt, nikde som tuto onformáciu nenašie Ďakujem

Meno: Lucia

Dátum: 25.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Audio vratnik

Dobry den,

mam zaujem o kupu audio vratnika. Funkcie, ktore by mal splnat: telefon, otvaranie branky, otvaranie brany(?). Vzdialenost cca 50 m.
Mame uz zakupeny elektricky zamok na branku a brana ma vlastny motorovy pohon s dialkovym ovladanim. K branke a brane vieme natiahnut el. kabel podla potreby.

Prosim o navrh produktu.

Dakujem,
Lucia

Meno: Andrej

Dátum: 21.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Záhradný zvonček

Dobrý deň

Mám otázku. Už máme dlhšie namontovaný videovratnika legrand 369230 ale keď sme na záhrade za domom nepočujem prichádzať návštevníkov. Ďakujem za odpoveď.

Meno: Erik

Dátum: 16.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

UPS NIKY 1500kVA

Dobrý deň, vlastním UPS-ko LEGRAND NIKY , model: 310027 , kupovaný ako úplne nový v septembri 2017, nebol ešte servisovaný, v pôvodnom stave, moja otázka spočíva v nefunkčnosti zálohy pri výpadku prúdu, totižto v takomto prípade mi UPS-ko okamžite vypne a je teda pripojená elektronika bez zálohy (nie je krytá). Tento stav tejto UPS-ky je už dlhšiu dobu (min.rok) a doteraz trvá a tiež rovnaké správanie a rovnaký problém sa prejavuje aj v práci kde používame model 31005. K UPS-ku sú pripojené tieto zariadenia:
stolný PC + monitor, externé RAID HDD disky, štandardný usb HDD disk k PC. v čom môže byť problém? Poraďte.
Ďakujem.

Meno: Tomáš

Dátum: 12.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

stmievač niloe

Dobrý deň, chcem sa opýtať s akým typom LED ziaroviek je kompatibilný legrand-764588-niloe Stmievač otočný - Mám svietidlo s 3 x LED, GU10, 8W a po vypnutí stmievača žiarovky slabo svietia nepretržite ďalej...jednoducho sa to nedá vypnúť - funguje to OK, len keď jednu LED vymením za klasickú halogénku...Ďakujem

Meno: Peter Karell

Dátum: 11.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

čierny set

Dobrý deň,
chcel by som sa poradiť, potreboval by som zásuvku 230V, data zásuvku 2xRJ45, a TV zásuvku (koax) ale potreboval by som to v ČIERNEJ farbe. Má legrand taký produkt? Ďakujem.

Meno: Peter

Dátum: 09.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Zhasne displej

Dobrý deň, mám sadu 369230,všetko fungovalo a začal sa vyskytovať problém asi po mesiaci že po zazvonení sa prijme hovor a po cca 4 sekundách zhasne vnútorný displej a nereaguje- no na vonkajšej kamere svietia diody ako keby hovor prebiehal. Napájanie som komplet skontroloval aj zapojenie je ok.

Meno: Pavol

Dátum: 08.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Striedavý dvojpolový vypínač

Dobrý deň,

viete mi prosím poradiť? Potreboval by som vypínač, ktorého jeden pól bude na ovládanie jedného svietidla z jedného miesta a druhý pol ovládanie jedného svietidla z dvoch miest, tieto funkcie aby boli v jednom vypínači( jednom rámiku)
Viete mi prosím poradiť aký TYP vášho vypínača sa nato hodí?

Ďakujem

Meno: Martin

Dátum: 01.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

IP44 vs zaluziove tlacidlo 752130

Dobry den,

chcem sa spytat ci je mozne pouzit IP44 ramcek 754021 pre zaluziove tlacidlo 752130 a docielit tak jeho IP44, kedze same o sebe prepokladam taku ochranu nema. Resp. existuje aj nejake ine riesenie pre ovladanie zaluzii s IP44 z radu Valena Life ?

Dakujem.