Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 445 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Vlado

Dátum: 02.08. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zapojenie stmievača 770061

Dobrý deň,

Chcel by sa spýtať, či je možné, resp. ako zapojiť otočný stmievač Valena 770061 ako chodbový ? Jedná sa o to, že v miestnosti mám teraz zapínanie svietidla z 2 rôznych miest. Chcel by som to prerobiť tak, aby bolo možné regulovať intenzitu osvetlenia. ďakujem za odpoveď

Meno: Norbert

Dátum: 29.07. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

podlahová krabica

Dobrý deň,

chcel by som Vás poprosiť o radu, akými Vašimi výrobkami by bolo možné nahradiť podlahovú krabicu typ 0 896 05 s vonkajšími rozmermi 230x270mm a nastaviteľnou hĺbkou s nerezovým krytom 0 896 20 bez potreby úpravy otvoru v podlahe.

Za odpoveď Vám vopred ďakujem.

Meno: Marián Huštaty

Dátum: 21.07. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Tlačidlo + vypínač

Dobrý deň
máte v ponuke kombináciu tlačidla a klasického vypínača. Potreboval by som to na wc kde tlačidlo spúšťa ventilátor s dobehom a vypínačom sa ovláda samostatne svetlo. Ideálne by bolo niečo dizajnovo blízke Valene / prípadne alternatíva ale v bielej farbe
Ďakujem

Meno: Jakub

Dátum: 20.07. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand 7 520 67

Je možné použiť stmievač 1-10V (legrand 752067) v kombinácii so zvončekovým tlačidlom tak, aby z jedného miesta v dome bolo možné stmievať spomenutým stmievačom, a z iného miesta zvončekovým tlačidlom zapínať a vypínať to isté svetlo? Ak áno, ide o bežné zvončekové tlačidlo napr z rady valena life?
Ďakujem za odpoveď.

Meno: sandor

Dátum: 11.07. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

legrand easy kit wifi - videovratnik

mam vratnika legrand easy kit wifi a mam problem stym ze vonkajsi reproduktor stale pocas volania šumi. skusal som uz nastavovat na zadnom panely mikrofon aj reproduktor na rozne sposoby ale nepomohlo

Dakujem za info

Sandor

Meno: Zdeněk

Dátum: 25.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Ovládanie viacerých brán

Dobrý deň
Chcel by som ovládať posuvnú bránu a dve garážové brány cez videovrátnika classe 300x wi-fi.
Chcel by som vás poprosiť o schému zapojenia a ak treba tak aj o konfiguráciu prídavných relé (asi ich je treba nakonfigurovať).
Ďakujem

Meno: Petra Devečková

Dátum: 21.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Cenová ponuka

Dorbý deň,
prosím Vás vedeli by ste mi vypracovať cenovú ponuku na zásuvky a vypínače na celý dom?
Rozpisku by som Vám poslala.
Ďakujem

Meno: Martin

Dátum: 18.06. 2021

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Schéma Valena Life 752112

Dobrý deň.
Potreboaval by som poradiť s tlačidlom s orientačným osvetlením Valena Life 752112.
Je možné ho zapojiť tak, že po stlačení sa mi zopne zariadenie na určitý čas a počas tohto času by svietila LEDka na tlačidle? Po skončení tohto času, by LEDka zhasla. Mal by som takto tri paralelné tlačidlá, ktorými by sa spúšťalo dané zariadenie z troch rôznych miest v dome na určitú dobu (to by som riešil mimo tlačidiel nejakým časovačom s relé).
Tak isto ma zaujíma tá schéma na obale. Tam sú dve rôzne zapojenia? Ako signalizačné a orientačné osvetlenie LEDky na tlačidle? Čo presne znamená ten nákres na zadnej strane tlačidla. Resp. aj na ostatných prístrojoch, vypínačoch. Máte nejaký zoznam týchto schém?
Ďakujem.

Meno: Martin

Dátum: 05.06. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Produkty sa nechcú spárovať

Dobrý deň,
mám problém s párovaním legrand valena life produktov. Kúpil som si starter pack valena life (kde by mal byť bridge s bezdrôtovym spínačom).

Akonáhle sa to snažím spárovať, bridge nereaguje, v aplikácii "Control + Life" keď chcem nájsť tento bridge je na výber len zo štyroch produktov ktorý ani jeden nie je tento bridge. Keď chcem spárovať bezdrôtový spínač ktorý je dodávaný v starter pack tak len dvakrát blikne na zeleno a potom na červeno (zelená, zelená, červená) a znovu nereaguje. Dokúpil som si aj žaluziove moduly ktoré len svietia neprerušovano na červeno.

čo s tým mám robiť?

Meno: Peter Majerčík

Dátum: 21.05. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena ADW-GL4

Poprosim vyspecifikovat nahradu za uz nedostupny stmievac Valena ADW-GL4, umiestnenie do viacnasobneho ramiku.

Dakujem za odpoved