Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 237 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter

Dátum: 05.03. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

stmievanie s Led

Dobrý den,chcel by som sa spytat,mám od Vás otocny stmievac Valena 400W.Je mozne na tento stmievac pouzit stmievatelne Led ziarovky??ak nie viete mi odporucit nejaky stmievac kde by sa tieto stmievatelne Ledky dali pouzit???


dakujem...

Meno: Pavol Boťanský

Dátum: 26.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ovládanie žalúzií

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať aký je rozdiel medzi týmito dvoma produktmi: 774404 a 774414? Chcel by som ovládať vonkajšie žalúzie, ale moja predstava je taká že by som nechcel stáť pri vypínači a držať ho kým mi otvorí žalúziu na 2,5m vysokom okne, ale že stlačím tlačidlo otvárania/zatvárania a daný úkon prebehne bez toho aby som pri ňom stál a držal ho ako hluchý dvere. Pri spomínaných vypínačoch neviem nájst ktorý z nich by spĺňal moje požiadavky. Ďakujem za odpoveď.

Meno: Patrik Jagelka

Dátum: 26.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand videovratnik

Dobrý deň,
mám záujem o videovrátnika - Legrand videovrátnik 7" prídavný panel zrkadlový - 369225

Mám však otázky ohľadom inštalácie. Neviem aké je potrebné istenie v rozvodovej skrini domu a či kábel FTP ma ísť od videotelefonu do rozvodovej skrine a potom odtial von (v tom prípade aké ma byť istenie, alebo tam má byť svorka, alebo niečo iné má byť v skrini?), alebo priamo z domu od videotelefónu ku vonkajšiemu panelu.
Ak by ste mi mohli poslat najaké foto istalácie v skrini, bol by som rád. Z manualu mi je dosť jasné, ale nie je tam nič čo by mi dalo vedieť, že ako sa to napaja v skrini atď

S poydravom Jagelka.

Meno: PAVOL DZURO

Dátum: 24.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

stmievanie


Dobrý deň,

V obyvačke bytu je na ovládanie svietidla s T5 kruhovou žiarivkou vypinač č.1.
Je možné namontovať nejaký stmievač LEGRAND namiesto vypinača tak aby sa svietidlo dalo stmievať? Vymeniť predradník vo svietidle za napr.1-10V je asi možné! Dá sa to urobiť aj bez prerábky inštalácie?
Poprosím o promtnú odpoveď, dnes to musím doriešiť,ďakujem
S pozdravom
Dzuro

Meno: Marek

Dátum: 23.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

369300

Dobrý deň, plánujem namontovať videovratnik 369300 a nakoľko som uplny laik chcel by som sa opytať na potrebnu kabeláž. aký kábel treba viesť k vonkajšej jednotke, aky kábel viesť k elektrickému zámku na vstupnej bránke a aký kábel k motorom ovladanej posuvnej vekej bráne. Ďakujem

Meno: Stanislav

Dátum: 22.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Dátove zásuvky RJ45 DLP zlab.

Dobrý deň, mám otázku ohľadom doporučeného ukončenie Lan káblov v lište DLP 80x50 (0 104 12). Na radu dodávateľa Legrand sme použili modul pre keystone, legrand keystone rj45 Ftp, montážny rámik. Toto zapojenie má problém konektory idú ťažko von, ťažko dnu zrejme tolerancie. Vo vašom katalógu som videl originál zásuvky napr: 0 765 55 Ftp 5e - 2moduly. Ktoré zapojenie je správne, samostatné komponenty alebo hotová zásuvka? Ktorý diel ešte patrí k hotovej zásuvke, montážny rámček a ?

Za odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom
Stanislav

Meno: Jan

Dátum: 20.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Automatický spínač s N-vodičom 0-400W

Dobry den.Prosim vas LEGRAND 752173 VALENA LIFE BIELA Automatický spínač s N-vodičom 0-400W dokaze spinat aj jednoduche obehove cerpadlo 250v na teplu vodu.
Napriklad vojdem do kupelne cidlo zapne cerpadlo a po uplinuti nastaveneho casu vypne samozrejme ak nebude v miestnosti pohyb.
Pripadne ak nie je neaka alternativa z valena life?

Meno: leo

Dátum: 18.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

schodiskove stmievanie

prosim o radu, ako zapojit schodiskovy spinac so stmievacom ne jednej strane a spinacom bez stmievaca na druhej, aby sa dalo stmievat na oboch stranach? alebo ake spinace pre tento ucel pouzit. Dakujem

Meno: Marek

Dátum: 15.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zásuvka RJ45+TV+SAT

Dobrý deň,
prosím vás o informáciu, vyrábate zásuvky typu Valena vo vyhotovení RJ45+TV+SAT? Ďakujem

Meno: Richard

Dátum: 14.02. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

zapojenie vypinacov

Prosim je mozne zapojit 2 lustre v poschodovej hale domu ovladane z troch miest, ale osobitne luster1 a luster2 dvojpackovymi vypinacmi 6, s tym ze by tam bolo tretie miesto ovladane krizovou 7 cize naraz obea lustre... pripadne aj to tretie miesto c 6 cize dvojpackou...

Dakujem