Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 231 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Michal

Dátum: 28.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

stmievac

Dobry den chcem sa informovat na kryt pre stmievac celiane 67084
objednal som si z velkoskladu stmievac 400w 67084 a samozrejme aj titanovy kryt na ovladanie 68331 ale poslali mi kryt s cislom 65183 ktorym sa ale tento stmievac ovladat neda.Na reklamaciu krytu mi poslali odpoved ze sa vyraba iba tento a ak mi to nejde ovladat ze im je to luto ale iny mi nevedia ponuknut.Chcem sa teda opytat ci naozaj iny kryt neexistuje a preco sa potom taketo stmievace ponukaju mam namontovane 3ks a co ich mam vyhodit DAKUJEM

Meno: miroslav galovic

Dátum: 26.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

schema zapojenia

Dobry den poprosil by som vas o schemu zapojenia stmievaca legrand celiane do rady vypinacov 6 7 6. Budu sa stmievat led ziarovky. Dakujem MG.

Meno: Matej

Dátum: 25.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Nastaviteľná úroveň stmievania na stmievači Valena 770062

Dobrý deň,

mám nainštalovaný stmievač Valena 7 700 62 na luster s 5x28W halogénkami. Úroveň stmievania na jednotlivých tlačidlách je však iba prednastavená. Svieti naplno pri zapnutí, asi do 2/3 pri tlačidle + a asi na 1/3 pri tlačidle -. Prechod medzi jednotlivými hladinami je síce plynulý (tiež je možné týmto spôsobom zapnúť priamo na prednastavenú hladinu bez nutnosti najprv zapnúť vypínač), no nie je možné nastaviť vlastnú hladinu stmievania použitím +/- (inú, ako prednastavené). Toto nie je uvedené v žiadnom katalógu, ani na internete, či v technických špecifikáciách.
Je možné stmievač nejako nastaviť? Prípadne máte v pounke nejaký tlačidlový (nie potenciometrový) stmievač, ktorý má požadovanú funkcionalitu? Ďakujem!

Meno: Rybarik

Dátum: 24.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

LED stmievač č.665114

Dobrý deň,

zakúpil som si stmievač na LED žiarovky podla odporúčania na vašej internetovej stránke. Takže kombinácia stmievač č.665114 a LED žiarovka stmievacia IKEA (skúšal som dva modeli) no ani jedno stmievanie nefunguje korektne. Akonáhle začnem stmievať, žiarovka začne blikať, nebliká len pri plnom svietení.
Parametre žiaroviek:
13W, 77lm/W, 60mA
8,6W, 70lm/W, 46mA

Viete mi to prosím objasniť, kde je problém a prečo to nefunguje, keď to odporúčate?

Ďakujem

Meno: Ján

Dátum: 21.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Audio vratnik A1 ?

Dobry den,
Mam na Vas taku technicku otazku. Mame problem v bytovom dome s audio vratnikom z katalogu 2013/2014 oznaceny ako A1 verzia pre 10 bytov.
Z nicoho nic sme prestali pocut zvuk od vratnika v sluchadlach (na vsetkych). Pravdepodobne prestal spravne fungovat mikrofon na vratnikovi, pretoze pocujeme sami seba ale nie hosti. Podla vyjadrenia technika sa dany typ uz nevyraba a preto nieje mozne zakupit nahradnu vnutornu jednotku.
Ak by som Vas mohol poprosit o nejake riesenie (nejake skladove zasoby), alebo o nejaku nahradu so zachovanim povodnej elektro instalacie.

Meno: Miloš

Dátum: 20.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Po pripojení zdroja sa videojednotka neaktivovala.

Dnes mi bola doručná sada videovrátnika Legrand 10” display 369330. Po pripojení napájania sa obrazovka neaktivovala a zariadenie nefunguje. Priložený zdroj má na výstupe 13V. Má jednotka nejakú internú batériu, ktorá sa musí najskôr nabiť a potom sa zapne videojednotka, alebo ide o poruchu. Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Miloš.

Meno: Michal

Dátum: 20.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

stmievac

Dobry den 3 roky mam zapojeny stmievac 770062 a prestal fungovat, teda obcas sa sam od seba zapne a ked potrebujem tak zase nejde zapnut. Je nejaka moznost ako ho dostat do normalnej prevadzky opat? dakujem

Meno: Karol

Dátum: 19.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Legrand 369330

Dobry den,
mam otazku ohladom tohto videovratnika. Monitor ma slot na SD kartu - v navode neviem najst princip ukladania obrazkov al. videa na SD kartu. Obsahuje funkciu, ktora by odfotila osobu pri kazdom zazvoneni a ulozila na SD kartu ? Kolko fotiek sa da ulozit iba na internu pamat ?

Meno: Roman S.

Dátum: 13.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Video sada 369330 – rozsirenie o ext. zvoncek

Dobry den,
je mozne nasu video sadu 369330 rozsirit este o ext. zvoncek, tak aby v pripade zazvonenia na ext. paneli pri branicke nam zvonila nielen vnut. jednotka doma ale i ext. zvoncek za domom (vodicovy alebo bezvodicovy, prip. postacovalo by aj iba spinane rele) nakolko v lete sme casto na zahrade a nepocujeme, ked niekto z vonku zvoni?
A este ma zaujima, ci je mozne ponizit hlasitost pipania na ext. paneli pocas vyzvanania (po zazvoneni do nadviazania komunikacie s vnut. jednotkou), nakolko to pocut az o niekolko domov dalej. Skusal som ponizit hlasitost zozadu na ext. paneli, no redukuje iba hlasitost v reproduktore, eie pipania.
Dakujem.

Meno: Andrej

Dátum: 12.10. 2016

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Tlacidlo na ovladanie zaluzii 7 521 30

Podla katalogu ide o troj tlacitko - hore, dolu a stredne tlacidlo.
Su tieto tlacidla nezavisle (t.j. 3x spinaci kontakt)? Je niekde mozne najst schemu zapojenia svoriek toho tlacidla. Dakujem.