Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 799 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter Kubík

Dátum: 02.11. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Nefunkčný zvuk

Dobrý deň, montoval som dvojvodičový zrkadlový videokit. Po spustení video prenos funguje normálne, ale zvuk na vnútornej jednotke buď seká alebo nefunguje vobec. A na na vonkajšej buď nejde alebo ide so silným šušťaním. Skúšal som regulovať intenzity mikrofónu aj reproduktoru na vonkajšej jednotke ale nič sa nezmenilo. Viete mi poradiť? Ďakujem za odpoveď.

Meno: Peter

Dátum: 31.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

termostat 7 741 27

dobrý deň,
namontoval som nový termostst ku kotlu, po nastavení teploty termostat nezopne ani ked je vo vnútri chladno, je potrebné otočiť kolieskom, potom naskočí kotol, keď sa izba vykúri termostat nevypne, zasa je potrebné otočiť kolieskom, potom kotol zhasne, viete mi prosim Vás poradiť čo ot môže byť alebo je potrebné termostat reklamovať? ďakujem za odpoveď

Meno: Dano

Dátum: 29.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

AUDIO SADA BTICINO-ELEKTRICKY VRATNIK

dobry den .mam kupenu audio sadu vratnika bticino dvojvodicovy system .zapojenie zariadenia podla schemy je jasne ,len sa chcem opytat ohladne elektrickeho zamku na ake napatie ma byt.v navode je pisane 18V el.zamok neviem ci jednosmernych alebo striedavych.co je letak a prislusenstvo k tomuto vratnikovi,tak je tam zase el.zamok na 12v a ked som mal zapojeny tento system a pri zapnuti tlacitka el.zamku ,tak meraci pristroj mi ukazal 24DC.poprosim vas teda na ake napatie mam kupit el.zamok a ci to ma byt na striedave alebo jednosmerne napatie.dakujem pekne za odpoved :)

Meno: Jozef

Dátum: 27.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Automaticky spinac 770228

Dobry den.Odisiel mi spinac 770228 valena hlinik ze uz sa vraj nevyraba ,je niejaka nahrada za tento spinac.

dakujem

Meno: Ladislav Cifersky

Dátum: 27.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

intercom

Dobry den,nainstaloval som videovratnik 7´´zrkadlovy efekt z dvoma vnutornymi panelmi a nefunguje mi komunikacia medzi vnutornymi panelmi-intercom. V navode pisu,ze komunikacia sa vyvola stlacenim tlacidla 7(odpoved). Poprosim o radu,dakujem.

Meno: Maros Kvackaj

Dátum: 26.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Axolute

Bticino axolute USB charger HS4285C1

Dobry den.KUpil som v nadpise uvedeny Usb charger a elektrikar mi to nevie nainstalovat,lebo v pridanom manualy je uvedene pripojenie k patzilovemu kablu a ja mam trojzilovy a predpokladam,ze trafom je zredukovana voltaz z 230 na 5 v.Chcem sa opytat ci k tomu este potrebujem trafo a ak ano ake a poziadat Vas o manual pre zapojenie do siete 230 V .Za vysvetlenie dakujem.

S pozdravom Kvackaj

Meno: Diana

Dátum: 25.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Céliane

Návod na použitie termostatu.

Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o návod pre použitie k termostatu Legrand VALENA LIFE 752135.
Dopredu ďakujem za odpoveď.

Meno: Marcel

Dátum: 25.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Vypinac 7 7

Dobry den. mate v ponuke vypinac do jednej KP, kde su dva krizove prepinace v jednom strojceku? Vlastne zdvojena sedmicka. Dakujem.

Meno: milan syc

Dátum: 17.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Pohybovy snimac 752373

Dobrý den, prosim Vas o radu k pohybovemu snimacu valena life 752173. Tento pohybovy snimac by mal spinat nocne LED svetla na schodisku v pocte 4ks po 3W.
Bude to fungovat s takymito LED svetlami? Dakujem za odpoved. Milan Syc

Meno: Martin

Dátum: 16.10. 2018

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

VIDEOVRATNIK SADA

Dobry den.
Uvazujeme nad kupou VIDEOVRATNIKA c. 369230. Vieme k nemu doplnit vnutorny komunikator c. 369235,a to tak, aby pri zvoneni navstevy zvonku, nam doma zvonili oba vnutorne komunikatory?
A ako to je s otvaranim vonkajsej branky zvnutra, ak chce od nas odist navsteva? Je to mozne realizovat cez vnutorny komunikator? Vdaka za odpoved. Mj.