Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 021 063 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter Kubelka

Dátum: 05.08. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Zapojenie prúdového chraniča

Ako zapojiť prúdový chránič Legrand TX3 - 40A/30mA/2p/AC ? Na chrániči je síce schéma, ale na chrániči chýba označenie čísla svoriek a informácia, kde sa má pripojiť L a N. Alebo je to jedno. Môže byť N aj vľavo ?

Meno: Rastislav

Dátum: 01.08. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Schéma zapojenia

Dá sa niekde zohnať tá schéma zapojenia čo je na tom sáčku v ktorom sa predáva výrobok, jedná sa o vypínače c. 6 a 7 legrand niloe na tom obale to neviem rozlúštiť, Dakujem.

Meno: Lubomir

Dátum: 30.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena Life automaticky spinac 752172

Dobry den,
mam nainstalovany automaticky spinac Valena Life 752172. Spina led pas 48W. Nastaveny na najnizsiu hodnotu 5 lumenov a 10s casovy interval.
Problemom je, ze spinac bez problemov zapne LED, ale uz nevypne, t.j. trvalo svieti a pomoze len vypnutie tlacidlom.
Moze ist o nejake nastavenie, alebo chybu spinaca?
Mozete poslat pls navod?

Dakujem

Meno: Peter

Dátum: 29.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievac Niloe otocny

Dobrý deň,

dnes som si zakúpil stmievateľný vypínač rady Niloe https://www.buco.sk/niloe-stmievac-otocny-biela-krytka-764588 a mam naň zapojenú LED lampu IKEA https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/90415095/.

Stmievanie funguje no pri najnižšej svietivosti vydáva stmievač nepríjemné bzučanie. To pri zvyšovaní intenzity osvetlenia pomaly ustupuje. V popise lampy je uvedené že je vhodná na stmievanie.

Robím niečo zle alebo je to vlastnosť produktu?

Ďakujem za odpoveď.

Meno: Patrik

Dátum: 29.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

dobrý deň

potrebujem zásuvky a vypínač v odtieni - brondzová tmavá
ďakujem

Meno: Pavol Zbončák

Dátum: 28.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

inštalácia drevovdom

chcem sa opýtať na odolnosť voči ohňu pre inštaláciu v drevodome u vypínačov, zasuviek a inštalačných lišt, nikde som tuto onformáciu nenašie Ďakujem

Meno: Lucia

Dátum: 25.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Audio vratnik

Dobry den,

mam zaujem o kupu audio vratnika. Funkcie, ktore by mal splnat: telefon, otvaranie branky, otvaranie brany(?). Vzdialenost cca 50 m.
Mame uz zakupeny elektricky zamok na branku a brana ma vlastny motorovy pohon s dialkovym ovladanim. K branke a brane vieme natiahnut el. kabel podla potreby.

Prosim o navrh produktu.

Dakujem,
Lucia

Meno: Andrej

Dátum: 21.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Záhradný zvonček

Dobrý deň

Mám otázku. Už máme dlhšie namontovaný videovratnika legrand 369230 ale keď sme na záhrade za domom nepočujem prichádzať návštevníkov. Ďakujem za odpoveď.

Meno: Erik

Dátum: 16.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

UPS NIKY 1500kVA

Dobrý deň, vlastním UPS-ko LEGRAND NIKY , model: 310027 , kupovaný ako úplne nový v septembri 2017, nebol ešte servisovaný, v pôvodnom stave, moja otázka spočíva v nefunkčnosti zálohy pri výpadku prúdu, totižto v takomto prípade mi UPS-ko okamžite vypne a je teda pripojená elektronika bez zálohy (nie je krytá). Tento stav tejto UPS-ky je už dlhšiu dobu (min.rok) a doteraz trvá a tiež rovnaké správanie a rovnaký problém sa prejavuje aj v práci kde používame model 31005. K UPS-ku sú pripojené tieto zariadenia:
stolný PC + monitor, externé RAID HDD disky, štandardný usb HDD disk k PC. v čom môže byť problém? Poraďte.
Ďakujem.

Meno: Tomáš

Dátum: 12.07. 2019

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

stmievač niloe

Dobrý deň, chcem sa opýtať s akým typom LED ziaroviek je kompatibilný legrand-764588-niloe Stmievač otočný - Mám svietidlo s 3 x LED, GU10, 8W a po vypnutí stmievača žiarovky slabo svietia nepretržite ďalej...jednoducho sa to nedá vypnúť - funguje to OK, len keď jednu LED vymením za klasickú halogénku...Ďakujem