Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 020 728 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Peter

Dátum: 27.07. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Ovládanie svetla z 2 miest so stmievačom a dvojvypínačom

Dobrý deň,
potreboval by som vedieť, či je možné ovládať 2 svetelné okruhy v obývačke, ak na jednej stene mám v jednorámiku tlačidlový stmievač + v druhom jednorámiku vypínač č. 6 a na druhej stene mám v jednorámiku dvojvypínač 5b (6+6). Chcel by som použiť radu Valena Life. Na webe som našiel info o tom, že tlačidlový stmievač sa dá z druhého miesta ovládať len pomocou tlačidla, nie vypínača. No na druhý okruh, ktorý je spolu s tým stmievaným v jednorámiku, potrebujem použiť vypínač, nie tlačidlo a kombinácia vypínač+tlačidlo v jednom rámiku neexistuje.

Vopred ďakujem.
Kothaj

Meno: Stanislav

Dátum: 21.07. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Orientačné osvetlenie - tlejivka VALENA LIFE Vypínač

Dobrý deň,
zaujímalo by ma, či VALENA LIFE Vypínač má aj možnosť zmeniť farebný plast orientačného osvetlenia. Vyrábajú sa aj iné otiene plastu?

Ďakujem za odpoveď.

S.

Meno: Michal

Dátum: 11.07. 2023

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Program zaluzii valena

Dobry den, chcel by som sa spytat v com je problem ked si nastavim program napr nech o 6:00 naklopi zaluzie napr na polovicu vsetko ulozim aktivujem ale ked nasledne otvorim znova ten isty program uz tam neni moje zadanie na polovicu a tym padom sa o 6:00 nic nedeje. Ked dam napr vytiahnut hore to fungovalo. Verziu ovladacov mam 55 a mam ich nastavene a nakalibrovane na “orientable sun shades” tym padom mi dava v programe moznost stupna vytiahnutia aj stupna naklopenia. Dnesna aktualziacia appky nrpomohla. Dakujem za radu

Meno: Robert

Dátum: 03.07. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Stmievač Valena Life

Mám v byte nainštalované dva stmievače Valena Life tlačidlový model 752162. Jeden ovláda luster a druhý bodovky. Sú k nim pripojené tlačidlá na ovládanie s iného miesta, číže to funguje ako schodiskový vypínač. Fungujú normálne : vypnutie , zapnutie stmievanie. Problém ale nastane po výpadku elektriky na dlhší čas, cca viac ako 15 minút. Po nabehnutí elektriky sa žiarovky rozsvietia a ostanú svietiť až kým ich nevypnem. Čiže keď budem na dovolenke budú svietiť aj týždeň. Je to normálne správanie alebo v čom mám hľadať chybu?
Ďakujem za odpoveď.

Meno: Jaroslav

Dátum: 27.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Netatmo - automaticke vytiahnutie zaluzie

Dobry den,

chcel by som sa spytat na vypinace zaluzii Netatmo - 752190 Valena Life.

Vedia prijiat signal z Anemometra Netatmo alebo v sa aplikacii nastavit aby pri urcitej sile vetra spustili vytiahli vytahovanie zaluzii?

dakujem
s pozdravom
Jaroslav

Meno: Štefan

Dátum: 19.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

living now montáž zvslích rámikov

Prosím o info ci je možne namontovať elektrickú zásuvku K4142A - tak aby bol kolík hore aj v prípade montže v zvislom dvojrámiku.

Meno: Eugen Czermak

Dátum: 07.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zásuvka dátová Valena Life RJ45

Dobrý deň,

mám RD novostavbu a ako ethernetový kábel bol potiahnutý F/UTP Cat 6 AWG23 LSOH 250MHz (SOLARIX). Chcem v celom dome kolekciu Valena Life a neviem presne ktorá dátová zásuvka je pre daný typ káblu najvhodnešia. Dodávateľ u ktorého plánujem materiál zakúpiť (Hagard Hall - Nitra) má v ponuke dve varianty pre Cat 6 a to:
- Zásuvka dátová Valena Life 753146 RJ45 STP 6
- Zásuvka dátová Valena Life 753142 RJ45 UTP 6

Viete mi prosím poradiť, ktorá zásuvka bude tá pravá?
Je eventuálne možné pre tento typ kábla použiť aj zásuvku z kolekcie Valena Life, ktorá je určená pre kábel s tienením ale z inej kategórie napr. Cat5e, Cat 6A ?

Ďakujem
S pozdravom
Eugen Czermak

Meno: Robert

Dátum: 06.06. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: NetatmoPro

Netatmo presence

Dobrý deň, mám na dome nainštalované 4 kamery. Pracuju dobre, ale v aplikácií by som chcel zmeniť ich poradie. Je to možné?

Meno: Martin

Dátum: 17.05. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Vyresetovanie bezdrôtového ovládača žalúzii

Dobrý deň, potreboval by som radu, ako urobiť hard reset bezdrôtového ovládača žalúzii.
Ovládač som mal úspešne naištalovaný a spárovaný, ale chcel som zmeniť nejaké veci a tak som žalúziový mikromodul odinštaloval z aplikácie a následne znovu nainštaloval. Avšak bezdrôtový ovládač žalúzii sa mi nedarí opäť nainštalovať. Zrušenie párovania mi nefunguje a preto hľadám možnosť na hard reset bezdrôtového ovládača žalúzii.

Meno: Radek Meňhart

Dátum: 15.05. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Nahrada za Valena LIfe prepinac c.7 polovicnej velkosti

Dobry den,
aku mame alternativu, ked bysme potrebovali zmensit krizovy prepinac c. 7 na polovicnu poziciu a kombinovat budto s druhym krizovym prepinacom c. 7 alebo alespon schodistovym prepinacom c. 6?