Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
Domácnosť - LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 019 316 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Ivan

Dátum: 09.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Practibox S ako uplny kryt

Dobry den,

chcel by som sa spytat, ci je mozne pouzit rozvodnicu Legrand Practibox S aj ako uplny kryt podla STN EN 60670-24. V katalogu uvadzate IEC 60670-24 a pod nim na vyrobu rozvadzacov podla IEC 61439-3.

Ak ano, tak ako sa da pouzit - ako GP pokyny podla AA alebo PD pokyny podla BB? Kde sa daju najst prislusne certifikaty a pokyny?

Dakujem.

Meno: Martin

Dátum: 09.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ramik Valena versus Valena life

Dobry den,
mam zasuvky valena v dvojramiku, chcem jednu zasuvku vymenit za USB nabijacku, ale ta je Valena Life, bude mi povodny ramik pasovat?

Meno: Alexander

Dátum: 06.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300X

Dobry den,
potrebujem poradit ako nakonfigurovat videovratnika Classe 300 X (mam komplet sadu 363911) a druhy vnutorny modul 344612. Konfuguracia na dom pre 1 domacnost, na poschodi je hlavna jednotka wifi (master) a dole je druha jednotka (slave). Nikde v navodoch nie je ako obe nakonfigurovat tak, aby ked vonku niekto zvoni to zvonilo na oboch jednotkach. Ako nastavit adresy "P" a "N" na oboch jednotkach, pripadne ci treba pouzit nejaky konfigurator.
Aby sa dali dvere otvorit z oboch jednotiek.

Meno: Patrik Fúčela

Dátum: 04.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Dlhodobejšia kúpa produktov Legrand

Dobrý deň, som živnostník a chcel by som od vás odoberať produkty vo väčšom množstve a následne s nimi obchodovať. Otázka na vás znie, môžem od vás kupovať produkty? Alebo sa dajú kúpiť iba u vašich distribútorov?

Meno: Jozef Vido

Dátum: 03.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Podsvietenie

Dobrý den, mam nainštalovaný videovrátnik Legrand 369230. Da sa, prosím, nejako vypnúť podsvietenie vonkajšieho tlačítka, aby celú noc nesvietilo, spína ho súmarkový spínač, nedá sa nejako vypnúť? Nechcem, aby to v noci svietilo. Dakujem pekne za radu. Jozef

Meno: Peter

Dátum: 02.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 100X WIFI

Dobrý deň

Chcel by som poprosiť o radu ohľadne videovrátnika Classe 100X WIFI.
Mám problém pri spárovaní s domácou WIFI sieťou. Postupoval som podľa návodu, ale vnútorná jednotka sa nepripojí, zobrazí sa na obrazovke aj IP adresa pri pripájaní ale nakoniec vypíše chybu.

Ďakujem

Meno: Rodziňák Andrej

Dátum: 14.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zmena termostatov

Dobrý deň.
Mam podlahove kurenie kde ovladam kazdu miestnost samostatne prostrednictvom izboveho termostatu valena life -Produktové číslo: 752133 .
Ovladanie je však prilš citlive v rozsahu milimetrov a vobec nezodpoveda teplotnej stupnici na panely.
Otazka ci sa da jednoducho nahradit termostatom na podlahove kurenie p.č 752134 kde je iny typ stupnice a ci by podla Vasho nazoru mohlo lepsie fungovat.
Resp. ine sofistikovane riešenie mozno aj programovatelne. Podotykam ze termostat je v niektorych miestnostiach sucastou viacramcekoveho riesenia s inymi komponentami Valena life.

Dakujem za odpoved.

Meno: Jozef

Dátum: 10.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Vypínače

Dobrý deň chcem sa opýtať na zapojenie (schéma)na vypínače 6-7-7-7-7-6 mohli by ste mi to poslať na e-mail vopred ďakujem

spozdravom Jozef

Meno: Patrik

Dátum: 07.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Nočné videnie 369339

Dobrý deň,

mám od vás video sadu 7" zrkadlový efekt s vonkajšou jednotkou 369339. Po vypnutí pouličného osvetlenia na vnútornom displeji v noci nie je vidno vôbec nič. U známych, ktorí majú rovnakú sadu je ale v úplnej tme pekne vidno obrysy okolia (stromy, cesta...). Môžem poprosiť o radu?

https://drive.google.com/file/d/15KXFeFcVEyIQEPaWKaQM-ETepXswNX1E/view?usp=sharing

Ďakujem.

Patrik

Meno: Noémi

Dátum: 05.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Netatmo

Dobry den,

Na vonkajsie zabezpecenie nasho domu by sme chceli umiestnit Netatmo Presence kamery s tym, ze by mali fungovat cez Homey.
V dome by sme chceli mat AEOTEC Senzor dverí a okien a aotec senzor pohybu.
Poradte mi k tomu, prosim, ciselnik k dveram (bez kamery), ktory by fungoval nasledovne:
Moznosti nastavenia cez tlacitko: Odchod z domu (aktivuju sa vsetky zabezpecovacie systemy v dome), Spanok (aktivuju sa len vonkajsie kamery).
Pri prichode domov by som potrebovala moznost deaktivovat system cez cip aj cez ciselnik.
Takisto, prosim, poradte, ake je najlepsie umiestnenie tohto ciselnika, kedze byvame v rodinnom dome, kde prv sa musi prejst cez vonkajsie kamery.

Dakujem.